Let's get ready to rumble - a 13. menet (Latzka)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Piros Zsombin bosszankodok, pedig nem fogadtam rá még tippjátékban sem :P Egyszerűen nem igaz, hogy nem bír egy kicsit is tartós jó formára szert tenni és ez igaz az összes magyar férfi és női teniszezőre. 2022-ben úgy tűnt (főleg női vonalon) hogy ígéretes lehet az idei tenisz évad, de most ennek éppen az ellenkezője történik :-\

Úgy tűnik Piros Zsombi olvassa a naplómat, mert azóta szárnyal ;D

Két challengert is behúzott és úgy tűnik még egy kis benya maradt a tankjában, mert az 1000-es madridi kvali első körét is túlélte Andujar ellenében. Pihentebben szerintem Gojo is kigolyózná, így viszont 50-50%; de az biztos, hogy most nagyot megy, bravo :ok:

Ja és ami legalább ilyen kellemes meglepetés, (bár nekem nem a szívem csücske) de Babos egy ITF döntő vereség után megnyert 2 versenyt, 10-es nyerő szériában van. Na nem is tudom ilyen volt-e már neki valaha a pályafutása során egyéniben :laugh:

Azóta beindult az ellenpólus ::)

Marozsán 3 tornája pottyan ki az első kanyarban, mondjuk ma ápolták is; vélhetően bajlódik valamivel..

Bondár Anna döntő szett 5-2-ről kapott ki és ha a no name játékosok elleni 3 BJK Cup győzelmét kivesszük, akkor idén 3 győzelem és 11 vereséggel áll hazánk jelenlegi elsőszámű női játékosa :laugh:  :noway:

Bochum - Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
1,45
tipsz

Elképesztő, percek óta megy a Si Señor Leicesterben :smitten: Sokan fogunk sírni (örömünkben-bánatunkban) Bobby utolsó meccsén :'(

Bayer Leverkusen - Roma
tipp: 4,5 büntetőlap fölött
odds: 1,50
tippmix

Idézetet írta: Latzka Dátum május 18, 2023, 19:05:38Bayer Leverkusen - Roma
tipp: 4,5 büntetőlap fölött
odds: 1,50
tippmix

9 sárga lap; az utosló percekben nagyon beindult. És Mou újra döntőbe vezette a Romát; a mutatott játékukat azt láthattuk, de az eredmény meg őt igazolja :-\

Idézetet írta: Latzka Dátum április 28, 2023, 17:58:31Bochum - Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
1,45
tipsz

Ez ugye 1-1, vesztes lett és raktam persze élesben is; pedig mostanában ritkán fogadok :P

Azóta a Dortmund verte 6-0-ra a Wolfit, 5-2-re a Gladbachot; oké otthon, de azért látszik, hogy ha csökken a teher és üldöző pozícióból játszanak, akkor rögtön mennyivel felszabadultabbak lesznek a sportolók, mint amikor az első helyen görcsölnek és megtartani kell a poziciót. Ehhez persze hozzá lehet valamennyire szokni, ha gyakran vagy első (Bayern, City).

Kíváncsi leszek ma mit alkot a Dortmund Augsburgban, 2 győzelemre vannak a bajnoki címtől a Lipcsének köszönhetően. Élnek ma az eséllyel vagy újra megremegnek? ::)


Most esik le, hogy hozom itt példának a Bayern; aztán lehet éppen ők bukják el a bajnoki címet az utolsó fordulókban :D

Augsburg - Dortmund 0-3

De aki nézte az tudja, hogy ez nem volt sima. Amint átvették a vezetést és előnybe kerültek megfordultak a szerepek és feltámadt a 10 emberrel játszó hazai csapat; még ziccereik is voltak. Végül csak nyert a Dortmund, Can pedig egy tanár ahogyan játszik; nagyon szeretem a magabiztosságát, ami elég slow motionben ad mindig elő ;D

Női kvaliban érdekes meccsnek tűnik a kolumbiai Osorio és a 2007-es születésű szupertehetség, Andeeva találkozója. Talán over, de igazából csak érdekel, hogy ki jut fel.

Draper - F. Cerundolo
tipp: F. Cerundolo
odds: 1,50
bet365

Izgi, a következő 40 km-n dől el, hogy Pinot behúzza-e a Hegyek királya címet :-X ::)


Idézetet írta: Latzka Dátum május 25, 2023, 10:58:27Női kvaliban érdekes meccsnek tűnik a kolumbiai Osorio és a 2007-es születésű szupertehetség, Andreeva találkozója. Talán over, de igazából csak érdekel, hogy ki jut fel.

Végül szoros csatában, de nyert az ifjú tehetség 7-6 6-4-re. És egyértelmű, hogy gondban lesz az ellenfele, aki megkapja magának Andreevát a főtáblán.