Kerékpár fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Most nézem vissza playeren, mit művelt megint Pogacar? Egyszer indult meg, de 20 mp alatt leszakította a többieket úgy, hogy nem is látták. Adott 16 km-en 1 percet a favoritoknak. Evenepoel? 3 perc felett... Durva az UAE és elsősorban Pogi. Mondjuk a Nizzán meg a másik szlovén fűzte be az oktatófilmet. Esély sincsen ellenük.

Michael Morkov idei teljesítménye (37 éves lesz):
- Volta a la Comunitat Valenciana: Felvezetéséből Jakobsen 2 szakaszt nyert
- UAE Tour: Felvezetéséből Cavendish 1 szakaszt nyert
- Paris - Nice: Felvezetéséből Jakobsen 1 szakaszt nyert
- Milano - Torino: Felvezetéséből Cavendish megnyerte a versenyt

Eddig 4/4-ből, ami a versenyeket illeti, következnek neki a belga egynapos sprintek (De Panne és Scheldeprijs), mindkét alkalommal Jakobsen lesz az embere, majd utána a Tour de France.

Milano - Sanremo: Pogacar nem sprintre készül

Hogyan képes egyetlen ember megváltoztatni egy verseny dinamikáját úgy, hogy korábban még nem is vett részt rajta? Olvasd tovább


Annyira sok szlovén volt a Milánó–Sanremo utolsó kilométerein, hogy már azt kezdtem nézni, hogy a versenyzők között van-e Samir Handanovic és Jan Oblak is.

Idén 6 World Tour verseny volt, ebből 5 szlovén győzelemmel ért véget. Itt egy interjú és bemutató Mohoric speciális bringájáról, amivel nyert. A nyereg állítható, erről beszélnek a videóban is, montis nyerget használtak. A verseny előtt a többiek nem vették komolyan a szlovén technikai újítását, most majd figyelnek rá.



Colbrellirol valami biztato hir? Az nso cprt is emleget, ezt mashol nem olvastam. Mert az osszeeses nem feltetlenul jelent szivmegallast, lasd a teli olimpian Tandrevold es Karlssonn eseteben. Ok is osszeestek de szonsem volt újraélesztésrol.

Azt írták magánál van, tud beszélni, de nem érzi jól magát. Szívmasszázst alkalmaztak (leállt a szíve), de a Cyclingnews értesülései szerint (akik a helyszínen voltak), defibrillátor csak a pulzusszám ellenőrzése miatt használták. Valószínűleg a túlterhelés, ugyanis emlékeim szerint hörghurut és fáradtság miatt hagyta ki a Milano - Sanremót is. Valószínűleg nem regenerálódott teljesen, erőltette, ráadásul emelkedős sprint volt.  :(

Remelem semmi komolyat nem talalnak.

Kivancsi vagyok hogy mennyi idő mulva engedik újra versenyezni egy ilyen utan.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum március 21, 2022, 20:16:21Kivancsi vagyok hogy mennyi idő mulva engedik újra versenyezni egy ilyen utan.

Ha a versenyzokon mulna, kb a kovetkezo szakaszon menne mindegyikuk.. Hihetetlen ahogy ezek a bringasok ossze vannak rakva, a hetvegen a Milano - Sanremon kapott valaki 260-nal gorcsot, de ugy hogy le kellett fekudnie es kinyujtotta vmi segito majd visszapattant befejezni a versenyt.. Beteg amit muvelnek es szamomra inkabb az a csoda, hogy ritkan van ilyen eset, mint most Colbrellinel.

Majdnem minden adott egy jó mezőnyhajrához

A világ legjobb felvezetője újabb győzelemre készül.  Olvasd tovább


Na igen... ::) Most rakta ki az ES Bringa:

,,Nem emlékszem semmire, de tényleg minden kiesett. Egy nagy üresség az egész. Az még megvan, hogy beérünk a célba, megállok, és elég gyengének érzem magam. Az egyik masszőrünk közelít felém és vízzel kínál. De azt követően már semmire nem emlékszem. Rémlik egy orvos, majd a következő kép már az, hogy a kórházban vagyok. Természetesen így utólag azt mondom, hogy elég ijesztő volt az egész, de már vizsgálnak és jó kezekben vagyok. Engem viszont az érdekel a legjobban, hogy mikor térhetek vissza a mezőnybe."


Az orvosok azt mondták, hogy szívritmuszavar állt fent a befutó után. Gironában fogják tovább vizsgálni, mi okozta ezt pontosan, állapota stabil. Nem tudom, hogy egy 31 éves sportoló esetében ez mit jelent a továbbiakra nézve, mondjuk, ha azt vesszük, akkor Eriksen is visszatért a pályára az Eb-n történtek után. Lehetséges, hogy pár hét múlva már újból ott lesz a mezőnyben az olasz Európa-bajnok.

Idézetet írta: Pozzato Dátum március 22, 2022, 22:45:46Az orvosok azt mondták, hogy szívritmuszavar állt fent a befutó után. Gironában fogják tovább vizsgálni, mi okozta ezt pontosan, állapota stabil. Nem tudom, hogy egy 31 éves sportoló esetében ez mit jelent a továbbiakra nézve, mondjuk, ha azt vesszük, akkor Eriksen is visszatért a pályára az Eb-n történtek után. Lehetséges, hogy pár hét múlva már újból ott lesz a mezőnyben az olasz Európa-bajnok.

Ha hirtelen szivhalallal jart a ritmuszavar, akkor kap egy ICD-t es igazabol normalis eletet elhet, ha nem karosodott akutan a szive.

Idézetet írta: Pozzato Dátum március 22, 2022, 22:45:46Az orvosok azt mondták, hogy szívritmuszavar állt fent a befutó után. Gironában fogják tovább vizsgálni, mi okozta ezt pontosan, állapota stabil. Nem tudom, hogy egy 31 éves sportoló esetében ez mit jelent a továbbiakra nézve, mondjuk, ha azt vesszük, akkor Eriksen is visszatért a pályára az Eb-n történtek után. Lehetséges, hogy pár hét múlva már újból ott lesz a mezőnyben az olasz Európa-bajnok.
Sajnálom. A belga Gianni Meersman még nála is szerencsésebb volt.

Utólag nézem vissza és értesülök a mai eseményekről. Max Walscheid hatalmasat bukott edzésen, sajnálom, csúcsforma kezdett alakulni (ilyen állapotban Roubaix top10 is kinézett), kész csoda, hogy túlélte a balesetet, szerencsére már beszél, de intenzíven van továbbra is.

Ma volt Harelbeke, amely pörgős versenyt hozott. Már 80 km-rel a vége előtt óriási tempó volt, amit 40-nél fokoztak (nem, nem elírások a km adatok). Paterberg (13%), elől Van Aert és Laporte, mögöttük a megmaradt mezőny (15 fő), akkora tempót ment a Van Aert, hogy csak a csapattársa bírta, többiek pillanatok alatt elkészültek az erejükkel. Ha ez így folytatódik, akkor Lefevere és a Quick-Step felkötheti a gatyát, mert a Jumbo-Visma 3-4 olyan emberrel rendelkezik, akik bármikor szétszakítják a mezőnyt és megnyerik a versenyt. A 40 km-es táblától a két jumbós összedolgozott és másfél percet vertek a mezőnyre, brutális.