Davis Kupa 2011

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Vasárnap, Július 10:

Júl 10 12:00   Florian Mayer   v   Gael Monfils      3.40   1.30   

Júl 10 12:00   Roger Federer   v   Frederico Gil      1.01   15.00   

Júl 10 13:00   Michael Ryderstedt   v   Janko Tipsarevic      10.00   1.04   

Júl 10 13:30   Dimitar Kutrovsky   v   Marcos Baghdatis      9.00   1.05   

Júl 10 14:00   Andy Murray   v   Gilles Muller      1.02   12.00   

Júl 10 21:00   Mardy Fish   v   David Ferrer      2.37   1.53

#16 július 10, 2011, 23:45:32, Titti7
Idézetet írta: Titti7 Dátum július 07, 2011, 23:49:07
Magyarország - Fehéroroszország
(Davis Cup, Euro/Africa Zone - Gödöllő)   »»»   Július 8-10.

07.08.
12:00   Kellner - Ignatik
15:00   Balázs, A - Betau


[e]
A Magyar férfi Davis Cup csapat folytatni szeretné a jó sorozatát, Macedónia és Ciprus után a nagyobb falat fehéroroszokat szeretné félretolni az útból. Az előny nálunk van, hazai környezetben Gödöllön a kiskastély teniszcentrumban az általunk kedvelt, s választott salakos borításon minden reményünk meg van a sikerre. A pénteki nyitómeccs egy amolyan visszavágót is jelent, hiszen a tavasszal remekül sikerült Ostravai torna döntővel végződő út során, Ignatikot nagy küzdelemben sikerült megverni három szettben, Ádám egy Erdélyi futures torna győzelemmel a háta mögött, teli önbizalommal várja a meccset, a hazai közönség is segíthet neki. A második mérkőzésen Balázs Attila a legjobb világranglistával rendelkező magyar (224.), aki Betauval mérkőzik, ami kisebb meglepetés a belarus kapitánytól, hiszen eddig inkább Bury -t favorizálta, de hát ő tudja, nekünk ez választás inkább jó lehet. Hornok Miklós szövetségi kapitány úgy nyilatkozott, hogy a négy egyéni meccsből hármat hozni kell, a szombati páros mérkőzés ugyanis nagyon nehéz lesz, a négyszeres Grand Slam győztes Max Mirnyi és Ignatik hatalmas termetükket lefogják a pálya minden szegletét, Bardóczky Kornélra  és Fucsovics Marcira tehát meleg pillanatok várnak és nem csak azért, mert 35 fokot mondanak szombatra. Vasárnap pedig előreláthatólag a pénteki nap fordított leosztása, Balázs - Igantik és Kellner - Beatu meccs várható A párost tehát kalkulálhatjuk, hogy a világklasszis Mirnyi vezérletével a vendégek nyerik, így Kellnernek vagy Balázsnak kötelező lenne két diadalt szállítani, a nagy siker érdekében, ami valószínüleg a következő körre egy Murray -ékkel szembeni ütközetet is jelentene! Kellő koncentrációval, odaadással egyesben igenis megfoghatóak a fehéroroszok. Minnél többen látogassanak ki Gödöllőre, én ott leszek és buzdítom a mieinket. Hajrá Magyarok![/e]

Draw ceremony- Hungary- Belarus 2011 davis Cup by BNP Paribas
Pénteken a helyszínen drukkoltam a fiúknak, ám hétvégén az ország észak-keleti felébe szólított a kötelesség ... Ma hazaérve óriási boldogságot jelentett számomra, hogy sikerült a fiúknak megfordítani a párharcot. A közönség is kitett magáért, így ez a győzelem az egész csapaté, a drukkerekkel együtt! Minden elismerét megérdemelnek!  :beerchug: Szeptemberben pedig irány Glasgow, ahol a Murray -el (ha vállalja) felálló Britek lesznek az ellenfelek!

4. meccs: Balázs Attila - Ignatik 3. set tie-break és a meccslabda ---»

Attila Balazs wins 4th match vs Ignatik

5. meccs: Kellner Ádám - Betau

Adam Kellner wins 5th match vs Betau


#18 szeptember 15, 2011, 15:53:19, Titti7
Nagy-Britannia - Magyarország
(Davis Cup, Glasgow) Szeptember 16-18.

tipp: Nagy-Britannia meccs vesztés nélkül

[e]A magyar férfi tenisz Davis Cup tagjai talán karierjük legnagyobb élménye előtt állnak. Az Andy Murray fémjelezte brit együttessel szemben a telt házas, 4 ezer fő befogadására képes glasgow -i Arénában szerepelhet, s képviselheti a magyar színeket. A találkozó esélyesei nem mi vagyunk ezt nem is kellene hangoztatni, ám szívünk nagyon szeretné, ha egy kis részsikert elérnénk. A realitás talaján maradván azonban, kegyetlen ilyet leírni, de semmi esélyünk sincsen. Balázs Attila salakon már felveszi a versenyt a Challengeres közvetlen élmezőnnyel, ám kemény borításon - ami most a kezdő híradások szerint mégsem olyan gyors - lassabb játéka nem alkalmas nagyobb eredmények elérésére. Az első meccsen Attila James Ward ellen lép pályára. Ward -t jól ismerhetjük, hiszen az idei füves tornákon remekül menetelt, Londonban a Queens Clubban elődöntőzhetett is Tsongaval szemben. Az előző körben Luxemburg ellen szerepeltek a britek, s a miniállam legjobb játékosát, Müller -t is sikerült szettveszteség nélkül vernie Wardnak. A második meccsen a világranglista harmadik Murray ellen a mostanában inkább a jogi doktorátusára figyelő Kiss Sebőnek a tisztes helytállás lehet a célja, ám félő földbedöngölésre kerüls sor. Sebő ez évben jegyzett mérkőzésen nem is lépett pályára, ám mivel Kellner Ádám kiesett, így Hornok Miklós nem tehetett mást. A párosban a britek US Openen negyeddöntőig menetelő Fleming/Hutchins kettősével szemben a Balázs/Bardóczky duót nevezték, ám itt sincs sok esély még az álmodozásra se. A Davis Cup -ban, amint eldőltek a lényegi kérdések, márpedig 3-0 -nál eldőlnek, a kapitányok megegyezése mellett vagy le sem játsszák a hátralévő meccseket vagy két szettig menő találkozókat rendeznek a ranglistán hátrébb helyezkedő fiatalokat bevetvén, sajnos, ha ez utóbbi is történne, kemény pályán a tartalék Baker is megfeküdné az egyest játszó magyarok gyomrát.
Nos nincs mit tenni, mint szurkolni a csodáért, illetve élvezni Murrayék csúcsteniszét, bízva abban, hogy a mieinkre is átragad majd valami a skót klasszis játékáról. [/e]

Péntek, Szeptember 16:         
   
13:00      Serbia - Argentina   1,33   3,00         

13:00      Spain - France   1,13   5,00

Péntek, Szeptember 16:      
   
12:00      Rafael Nadal - Richard Gasquet   1,05      8,00      

14:00      David Ferrer - Gilles Simon   [bs]1,25[/bs]      [bs]3,50[/bs]      

15:00      Novak Djokovic - David Nalbandian   1,05      8,00      

17:00      Janko Tipsarevic - Juan Martin Del Potro   2,30      1,55

Szombat, Szeptember 17:         
   
12:00  Spanyolország - Franciaország  1,01  15,00
         
15:00  Serbia - Argentina  [bs]3,20[/bs]  [bs]1,30[/bs]

Mai tuti: Szerbia-Argentína páros mérkőzés 0-2 es állásnál, a Szerb győzelem borítékolható, holnap Troicki- DP meccs van kiírva, de sztem Djoko helyre jön, s egyenlít, majd Tipsa bedarálja Nalbit!!! Szerb fordítást várok, de ez csak akkor lehetséges ha ma nyerik a párost!

Idézetet írta: gerry Dátum szeptember 17, 2011, 09:04:49
Mai tuti: Szerbia-Argentína páros mérkőzés 0-2 es állásnál, a Szerb győzelem borítékolható, holnap Troicki- DP meccs van kiírva, de sztem Djoko helyre jön, s egyenlít, majd Tipsa bedarálja Nalbit!!! Szerb fordítást várok, de ez csak akkor lehetséges ha ma nyerik a párost!

Azzal is számolj, hogy mi van ha Tipsa sérülése komolyabb...akkor rögtön borul minden, mert akkor Troicki - DP és Djokó - Nalbi lesz

Idézetet írta: Cesc18 Dátum szeptember 17, 2011, 11:21:31
Azzal is számolj, hogy mi van ha Tipsa sérülése komolyabb...akkor rögtön borul minden, mert akkor Troicki - DP és Djokó - Nalbi lesz

Szerintem Tipsa sérülése annyira lehet komoly mint Djokóé... Tipikus szerb betegség lehet. Patkénymérget nekik ;D


u.i: amúgy az tényleg mekkora szívás hogy a meccsek előtt volt 1.28 szerbiára. Erre nem játszik Djoko. Ha tudják h Troicki van, akkor szerintem jó ha 1.5öt adnak érte. Nagy lutri országra fogadni ???

Fasza Troicki játszik párosban.... Viszont nem tudom elképzelni, hogy Szerbiában egy érdektelen vasárnapot nyomnának.

Djokovic-DP lesz a mai első találkozó, mondtam én, hogy helyrehozzák Djokot! Tipsa meg hazai közönség előtt, eksztázisban fog játszani!!! +0-2 ről 2-2 lesz, Tipsara adott 1,9 körüli szorzó több mint jó!!! ez lesz a nap meccse!  :beerchug:

Troicki játszik del Po ellen.

Akik nem hittek nekem azok nézzék meg h ki játszik, a saját szemüknek már csak hisznek  ;D  :beerchug:

Szép volt DP  :great: De szép volt nézni a szerbek pofáját mikor szoptak :D