Robmiller's bet-diary

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#540 november 03, 2020, 06:18:27, robmiller
Mára két meccset követek.

19:00 Kaiserslautern - Rostock 0:0

A listavezető az eddig nyeretlen, egykor sokkal szebb napokat megélt Kaiserslauternhez látogat! A Szűcs Lalival anno bajnok klub jelenleg a harmadosztályban is a kiesés ellen küzd 0-4-3-as mérleggel. Ugyan a Rostock sem a legjobb napjait éli, viszont a szezonrajt jól sikerült (4-2-1), s minden amellett szól, hogy legalább egy ponttal távoznak majd délről. Tipp: X2 @1.38

20:45 Amiens - Toulouse 0:1

Francia kettőben egymás mellett helyezkedik el a két klub. Viszont az utóbbi fordulók alapján a Toulousenak nagyon megy a szekér, és az Amiens sem panaszkodhat, bár az elmúlt 5 meccsen mutatott 3:1-es gólkülönbség elég durván underes. Ami meglep, hogy a Toulouse formában azért jobb passzban van, mégis toronymagas az odds a vendégekre. Ránéztem a csapat weblapjára, de valamiért nálam a hírek menüpont alatt nem mutat semmi aktualitást. Lehet, hogy itt is a COVID lehet a pakliban, mert 4.00-es szorzó az elmúlt 5 játéknap alapján a bajnokság legjobb formájában lévő csapatára...hát...nem tudom. Én egységnyi téttel azért elkalandoznék a dupla esély irányába őket favorizálva. Tipp: X2 @1.70


Kinéztem még egy meccset mára, de végül itt nem találtam számomra értékes szorzót.

20:00 Grasshoppers - Thun 1:1

Itt a svájci másodosztály listavezetője fogadja a Thunt. Mindkét banda tavaly esett ki az élvonalból. Most a Thun középmezőnyben van, de simán bennük van, hogy a gyengébb rajt után beindulnak. Mindketten lövöldözik a gólokat, és agyaltam a BTTS-en vagy az overen, de amikor megláttam, hogy 1.50 az odds, s közben az egymás elleni csörték rendre underesek voltak, és sokszor maradt érintetlen legalább az egyik csapat kapuja, így letettem a fogadásról. De szerintem itt most jönni fog az over!



#541 november 04, 2020, 16:31:18, robmiller
Mai tippek

20:00 Sheffield Wednesday - Bournemouth 1:0

A tavalyi PL-kieső a sereghajtó Sheffieldhez látogat. Ugyan a vendégek sincsenek brutális formában, legutóbbi 5 meccsük mérlege 1-4-0, és gólok terén is böjt van, de legalább a védelem jól működik. Elég underes csörtének mutatkozik a meccs, s nem kizárt egy hazai pontszerzés, bár a Sheffield eddigi mérlege nem éppen ezt sugallja. Azért biztosítom a vendégeket dupla esélyben. Tipp: X2 @1.30

20:00 Grimsby - Barrow 1:0

Pusztán statisztikai fogadás. A tabella hátsó felében található két együttes közül a Barrow van az utóbbi időben valamivel meggyőzőbb formában, s elég szépen lövöldözi a dugókat. Az elmúlt 5 meccsen 2,00-lás lőtt gólátlaguk van, igaz meccsenként bekapnak legalább egyet. Viszont érzésem szerint a bukik kissé alulértékelik a vendégeket, így dupla esélyben nekem tetszett az odds. Tipp: X2 @1.50

#542 november 05, 2020, 06:02:42, robmiller
21:00 Ferencváros - Juventus

Sok hozzáfűznivalóm nincs a tipphez. Szerintem reális, hogy a torinóiak CR-rel a soraikban mindkét félidőben betaláljanak! A Barca ellen három gólt elvett a VAR, most ezt a kiesést pótolni fogják. Morata is jó formában van, CR, Dybala...nem is érdemes sorolni. Meglepne, ha már az első félidőben ne zörgetnék meg legalább egyszer Dibusz hálóját, a másodikban meg simán rárúghatnak egyet, vagy akár többet. Tipp: Juve mindkét félidőben gólt szerez @1.83

1:4 (0:1)

#543 november 04, 2020, 21:35:14, robmiller
Live: 55. perc
Kaposvár - Ajka 1:0
1.5 over @1.30

Vezet a hazai csapat, de a második félidő elejétől nagyon nyom az Ajka. Szerintem lesz itt még gól...vagy begyötörnek egyet, vagy kontrából kisakkozza a Kaposvár.

3:1 a vége

#544 november 06, 2020, 06:16:12, robmiller
Live: 38. perc
Arsenal - Molde 0:1
1X @1.25

Azért erősnek érzem, ha Molde Londonban nyerni tudna.

4:1

#545 november 07, 2020, 20:26:24, robmiller
Live: 58. perc
Chelsea - Sheffield Utd. 2:1
3.5 over @1.40

Második félidőben szerintem lesz még gól. A Chelsea egyet még rá akar rúgni, hogy biztosan eldöntse a meccset. De az is kijöhet, mint a Soton ellen, amikor szintén 2:1-es vezetés után 3:3-as X-et hoztak le Lampardék.

4:1

#546 november 08, 2020, 19:20:01, robmiller
Live: félidő
Leicester-Wolves 1:0
1.5 over @1.40

Vezet a Leicester, és a félidő előtt akár el is dönthette volna a meccset, ha Vardy nem hagyja ki a 11-est. Lesz itt még folytatás, valamelyik oldalon megzörren a háló a második félidőben.

1:0

20:15 Arsenal - Aston Villa

A Manchester United elleni idegenbeli (0:1), majd a Moldeval szembeni hazai sikerek (4:1) után jó eséllyel örülhetnek ismét győzelemnek az Ágyúsok szimpatizánsai. Úgy tűnik tehát, hogy a piros-fehérek gyorsan kiheverték fejben a Leicester elleni hazai fiaskót (0:1), így továbbra is él a remény a legjobb 4 közé való bejutásért. Az Emirates stadionban ezúttal az újonc Aston Villa néz szembe Aubameyangékkal. Mikel Arteta valószínűleg a lehető legerősebb kezdőjét küldi gyepre, miután több kulcsjátékosát is pihentette a Molde elleni csütörtöki EL-csoportmeccsen. Egyedül David Luiz játéka kérdéses a védelemben.

Az Arsenal jó periódusával szemben az Aston Villa a remek szezonkezdetet követően hullámvölgybe került. Egymás után két vereség is befigyelt a birminghami csapatnál, ráadásul mindkettő hazai környezetben ütött be. Előbb a Leeds lépte le őket simán (0:3), majd a Soton elleni első félidős rövid-zárlat bosszulta meg önmagát (3:4...0:3 ment a félidőben a vendégcsapat). Náluk Bertrand Traoré játéka lehet kérdéses, miután a Southampton ellen könnyebb sérülést szenvedett, így esetleges kidőlése a támadósorból megint csak a hazaiak malmára hajthatja a vizet.

Tipp: Nyer az Arsenal @1.65 (bet365)


21:00 Valencia - Real Madrid

Akármennyire is kínkeserves a Valencia idei idénye, mégiscsak felkapja az ember a fejét, amikor meglát egy Valencia-Real Madrid párosítást, hiszen ez az összecsapás az egyik legnagyobb derbi a La Ligában. A Denevérek mélyrepülésének fő oka, hogy a nyáron a vezetőség több alapembert értékesített, s hiányukat nem sikerült pótolni, így nem csoda, hogy a Mestalla gyepén is durván underdognak számítanak. Pláne, hogy portugál védőjük, Thierry Correia el lesz tiltva, miután a Getafe elleni 2:2-es döntetlennel záruló meccsen kiállították.

Ezzel szemben a Realba visszatért Eden Hazard, aki rögtön bevette a Huesca kapuját a 4:1-es sikerrel záruló meccsen. Ráadásul a BL-ben is kijött most a lépés Zidanéknak. Ott nagy csatában az Intert fektették két vállra (3:2). Jelenleg a 4. helyen állnak a Blancók a bajnokságban, 4 pontos hátrányban a Sociedadhoz képest, viszont 2 meccsel kevesebbet játszva. Jó formában van Madrid, s a Benzema-Hazard kettős szállíthatja a következő győzelmet.

Tipp: Nyer a Real @1.40 (bet365)

nem off vagy ilyesmi, de Hazard koronás, keretben sincs elvileg

20:45 Milan - Verona

A Milan a legutóbbi fordulóban 2:1-es győzelmet aratott Udinéban, így továbbra is vezeti a Serie A tabelláját. A piros-feketék eddig nagyot mennek a bajnokságban, ezért is volt hideg zuhany, hogy a San Siroban simán lelépte őket a Lille (0:3). Itt most az a Zlatan Ibrahimovic sem tudott segíteni, aki 40-hez közelítve a hátán cipeli a Rossonerit.

Most a Verona érkezik vendégségbe, s nagyon észnél kell lenniük, mert a kiscsapat jó szezont fut. Legutóbb hazai környezetben múlták felül a Beneventot (3:1), így egy három meccses nyeretlenségi szériát szakítottak meg hétfő este. Azonban a Serie A listavezetője idegenben jóval nagyobb falatnak minősül, mint a Boszorkányok voltak, ráadásul a Veronában a maródiak listája elég tetemes, amit megintcsak arra sarkall, hogy a hazaiakra pakoljam a tétemet. A Juve újabb botlásával pedig egyre inkább realizálódhat az esély arra, hogy majd egy évtized után megtörjön a Zebrák egyeduralma Itáliában!

Tipp: Nyer a Milan @1.36 (bet365)

Idézetet írta: hubika88 Dátum november 08, 2020, 19:46:40
nem off vagy ilyesmi, de Hazard koronás, keretben sincs elvileg

Átsiklottam felette! Igaz! K.rva Covid!! Köszi az észrevételt! Ettől függetlenül tartom a tippet, hozni fogja a Madrid reményeim szerint!

21:00 Lyon - St. Etienne

Jó formában lévő Lyon látja vendégül a pocsék időszakot élő St. Etiennet. A piros-kék hazaiak legutóbb 1:1-es döntetlent értek el a Lille elleni rangadón, s úgy fest megkezdték a kapaszkodást az élbolyhoz. Az biztos, hogy Marcelo hiánya eltiltás miatt érződhet rajtuk, viszont Melvin Bard ott lehet a pályán, miután ő pont a Lille ellen töltötte le eltiltását.

A St. Etienne jelenleg a liga egyik legrosszabb formában lévő csapata, elmúlt 5 meccsüket zsinórban elveszítették. Tele vannak sérülttel (Trauco, Nordin, Macon, Debuchy), ráadásul a Covid náluk is megjelent, ugyanis Moukoudi pozitív tesztet produkált, így ő sem lesz ott a vasárnap esti meccsen.

Tipp: Nyer a Lyon @1.30 (bet365)

#553 november 08, 2020, 20:19:00, robmiller
21:00 Benfica - Braga

A forduló rangadójának számít az alábbi párosítás Portugáliában. A Sasok nem titkoltan vissza akarják hódítani a bajnoki trófeát, így bizton állítható, hogy offenzív focit várhatunk tőlük a Braga ellenében. Ám az előző fordulóban komoly vereségbe futottak bele a Boavista otthonában (3:0), ami azért ritkán történik meg az egyik legerősebb luzitán klubbal. Hazai pályán ugyan még 100%-osak, de ez a vereség mutatja, hogy nem olyan stabil jelenleg ez a Benfica. Úgy tűnik az alapemberek közül sérülés miatt Almeida és Grimaldo fog hiányozni, míg Tobido visszatérésére jó esély kínálkozik.

A vendégek gyenge szezonkezdetet követően elkapták a fonalat, sorozatban négy győzelmet arattak! Most a Benfica otthonában ötödik sikerükre készülnek, de a realitás talaján maradva szerintem az egy pont megszerzésével is tökéletesen elégedettek lennének. Esetükben Carmo és Fransergio nem lesz biztosan ott az összecsapáson, illetve Horta játéka is kérdéses. Kissé rizikózok, és bevállalom itt a döntetlent, hátha.

Tipp: Döntetlen @4.20 (bet365)

#554 november 10, 2020, 14:20:03, robmiller
Na a tegnap este jól mutatta, mennyire megéri kimenetelre fogadni. Mai jóslatok egy külföldi oldalon talált stratégiára alapozva.

18:45 NED2 Eindhoven - Dordrecht 1:1 (8.00) 1.0 over (-) 5:1
19:00 GER3 Duisburg - Viktoria Köln 1:1 (7.00) 1.5 over (1,17) 1:3
19:30 ROM1 UTA Arad - Gaz Metan 1:1 (6.00) 1.5 over (1.40) 1:3
20:30 GER2 Kiel - Hamburg 1:3 (13.00) 2.5 over (1.525) 1:1
21:00 NED2 Jong Utrecht - Roda 2:2 (11.00) 2.5 over (1.40) 2:0
21:00 ESP2 Girona - Las Palmas 1:1 (6.00) 1.5 over (1.525) 1:1