Magyar Kupa 2023/2024

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szeptember közepéhez érve kialakult az idei Magyar Kupa 64-es főtáblája, ahol már az élvonalbeli, illetve a másodosztályban érdekelt profi csapatok is bekapcsolódnak a küzdelmekbe. Ebben a témakörben az idei kiírás párosításait, fogadási kínálatát stb. lehet átbeszélni.

Soroksár -  Kecskemét tipp: Gólszegény meccsen a vendégek továbbjutását várják az irodák

Péntek este a Soroksár - Kecskemét párharccal indulnak a mérkőzések a Magyar Kupa 64-es mezőnyében. Olvasd tovább



Pécs - Újpest tipp: Szűkített fogadási kínálatból igyekszünk pénzt csinálni

Szombaton délután az NB2-es Pécs vendégeként Mecsekaljára látogatnak a fővárosi Lilák. Olvasd tovább


Három első osztályú párharc a nyolcaddöntőben

Három első osztályú párharcot is rendeznek a labdarúgó MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, ezek közül kiemelkedik a bajnokságban címvédő Ferencváros és a Debrecen csatája.


A két csapat bő két héttel ezelőtt az OTP Bank Ligában találkozott egymással, akkor a Dejan Stankovic vezette fővárosiak Varga Barnabás és Kristoffer Zachariassen góljával, hátrányból fordítva diadalmaskodtak. A hétvégén mindkét gárda fontos győzelmet aratott, a Debrecen a negyedik helyen álló Puskás Akadémia ellen nyert, és közelítette meg két pontra a felcsútiakat, míg az FTC ősi riválisa, az Újpest otthonában tartott gálaelőadást szurkolóinak, 5-0-ra kiütve a lila-fehéreket.
   
A nyolcaddöntős programot kedden nyitó Diósgyőr és kupacímvédő ZTE a bajnokságban a nyolcadik és kilencedik pozíciót foglalja el, ugyanakkor a zalaegerszegiek sokkal jobb formában vannak. Idei öt meccsükből egy döntetlen mellett négyet megnyertek, míg a miskolciak ugyanebben a periódusban csak egyszer tudták begyűjteni a három pontot, igaz, szombaton 4-0-ra diadalmaskodtak a Fehérvár felett.
   
Az Újpest egy másik zöld-fehér csapat, az OTP Bank Ligában listavezető Paks ellen javíthat.
   
Az M4 Sport kedden a Diósgyőr-ZTE, szerdán a Debrecen-FTC, csütörtökön az Újpest-Paks találkozót élőben közvetíti, utóbbi összecsapást követően pedig megtartják a negyeddöntő sorsolását is.

A nyolcaddöntő programja:
   
kedd:

Diósgyőri VTK-Zalaegerszegi TE FC 17.30
   
szerda:

Mezőörs KSE (megyei I.)-Vasas FC (NB II) 13.00
HR-Rent Kozármisleny (NB II)-MTK Budapest 17.00
Veszprémi SC (NB III)-Kecskeméti TE, Ajka 17.00
Tiszakécskei LC (NB II)-Kisvárda Master Good 18.00
Debreceni VSC-Ferencvárosi TC 19.00 
   
csütörtök:

Szentlőrinc (NB III)-Nyíregyháza Spartacus FC (NB II) 13.00
Újpest FC-Paksi FC 19.00

forrás: MTI

Sziasztok!

Vannak itt a fórumon Újpest meccsre járó fórumkollégák?

Csütörtökön egy kisebb társasággal leszünk Budapesten és szeretnénk elmenni az Újpest - Paks magyar kupa meccsre, az lenne a kérdésem, hogy az újpesti hazai mérkőzésre a belépés szurkolói kártyához kötött-e mint a Ferencvárosnál, vagy elég simán az online jegyvásárlás és azzal lehet bemenni a stadionba?

Azért az sem gyenge, hogy a 46 éves Vayer Gábor állandó kezdőként játszik a Mezőörs csapatában, ráadásul nem rosszul. Tizenhét szezonbéli mérkőzésén már 8 gólt szerzett, le a kalappal előtte.

Idézetet írta: BvB_09 Dátum február 28, 2024, 13:12:34Azért az sem gyenge, hogy a 46 éves Vayer Gábor állandó kezdőként játszik a Mezőörs csapatában, ráadásul nem rosszul. Tizenhét szezonbéli mérkőzésén már 8 gólt szerzett, le a kalappal előtte.

Rendes játékidőben nem is tudott nyerni a Vasas.  ;D  Egyelőre zajlik a 2×15 perces hosszabbítás. Gera már ott ül a kispadon? Ha igen, az komoly pofon lenne, ha rögtön kizuhannának a Mezőtúr ellen  :D

Úgy látom nem sikerült még átadni a játékosoknak azt a győztes mentalitást, ami jellemző volt rá a pályafutása során. Mindenhol az a szalagcím, hogy megmenekült a Vasas és Gera a szégyentől, hát szerintem pedig nem. Elég nagy szégyen ez még így is.
Néztem a mérkőzést élőben, botrányosan szarul játszott az NB2-es együttes, mázlijuk, hogy a Siófok is annyira gyenge. 

Idézetet írta: LFCfanBoti Dátum február 27, 2024, 13:28:59Sziasztok!

Vannak itt a fórumon Újpest meccsre járó fórumkollégák?

Csütörtökön egy kisebb társasággal leszünk Budapesten és szeretnénk elmenni az Újpest - Paks magyar kupa meccsre, az lenne a kérdésem, hogy az újpesti hazai mérkőzésre a belépés szurkolói kártyához kötött-e mint a Ferencvárosnál, vagy elég simán az online jegyvásárlás és azzal lehet bemenni a stadionba?
nem tudom pontosan az Újpesti jegyvásárlást de szerintem a Fradib kívül minden más csapat ad jegyet csak személy igazolványra.

Kisvárda - MTK tipp: A bukik három esélyes csörtével számolnak a Magyar Kupa első negyeddöntőjén

Kedden este a Kisvárda - MTK találkozóval indulnak meg a Magyar Kupa idei negyeddöntőinek mérkőzései. A továbbjutás kérdése egy meccsen dől el. Olvasd tovább


Vasas - Paks tipp: Standard fogadással készülünk a szerdai első kupameccsre

A szerdai magyar kupanap első párosításán az élvonalbeli Paks gárdája a másodosztályú Vasas otthonába látogat. Olvasd tovább


DVTK - FTC tipp: Újabb lépést tenne a Fradi a duplázás felé

A Magyar Kupában folytatná tovább a menetelését a Ferencváros, amely a tavasszal közel hibátlan a hazai mezőnyben és ha ezt tartja, jól is kereshetünk. Olvasd tovább


Nyíregyháza - Kecskemét tipp: Az egyikük nagyot dobbanthat a kupában

Két vidéki csapat, amely jövőre akár az NB1-ben is összefuthat majd, vívja meg az utolsó negeddöntőt a Magyar Kupában.  Olvasd tovább


Valami inforól biztos lemaradtam. Volt valami szektorbezárás ma Kisvárdán, hogy nem volt néző? Még az nso se ír nézőszámot. Talán oldalt voltak vagy harmincan.