Módszerek a blokkolás megkerülésére

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Idézetet írta: Knapp Dátum október 10, 2023, 10:23:13Ez androidon is működő megoldás?

A gépen nálam megy, köszi.
Viszont mikor leszedtem a gépről (inkább az alternatív linkeket használtam), akkor a számítógép nem akart csatlakozni a wifi hálózatra a GT nélkül...
Mit állít át ilyenkor?!
Hol lehet a hiba?

Miután visszatettem a GT-t, "zöldre állítva" megint látja a wifit.

Ilyenkor "belenyúl" a Windows beállitásaiba, hogy el tudja fogni az első csomagokat a blokkolt címekre. Lehet, hogy emiatt a wifi beállitásokkal lesz valami, nem tudom a pontos okot. Kipróbálhatod helyette a GoodbyeDPI-t is, de hagyhatod bekapcsolva is, nem kellene bezavarjon semmibe.

Androidra sajnos nincs jó megoldás egyelőre.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum október 10, 2023, 12:06:23Androidra sajnos nincs jó megoldás egyelőre.

Akkor ha Vityáék minden alternatív bet365 linket blokkolnak, androidos mobilon akkor jelen tudásunk szerint nem tudunk majd a bet365-ön játszani mobiltelón keresztül? Azért az fájdalmas lenne

Idézetet írta: oakland23 Dátum október 10, 2023, 12:09:12Akkor ha Vityáék minden alternatív bet365 linket blokkolnak, androidos mobilon akkor jelen tudásunk szerint nem tudunk majd a bet365-ön játszani mobiltelón keresztül? Azért az fájdalmas lenne
Cloudflare Warp esetleg, nem kaptunk még választ a bet365-től, hogy ez okés lenne vagy nem.

Androidos elérésre egész jókat írnak a bet365 topikban, még akkor is ment nekik, amikor webesen nem jött be. Nem tudom mennyire igaz persze, én nem használom annyira az appot.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum október 10, 2023, 12:11:38Cloudflare Warp esetleg, nem kaptunk még választ a bet365-től, hogy ez okés lenne vagy nem.
Azért az valamilyen szinten megnyugtató, hogy ti legalább tudtok velük kontaktban maradni. Jó iroda, de sajna az ügyfelekkel való kapcsolattartás nem erősségük. 

Idézetet írta: TiB Dátum október 10, 2023, 12:12:16Androidos elérésre egész jókat írnak a bet365 topikban, még akkor is ment nekik, amikor webesen nem jött be. Nem tudom mennyire igaz persze, én nem használom annyira az appot.
Igaz, az app lehet egy megoldás, de nem tudom megmondani, hogyan működik pontosan. Ha nem alternativ címet használ az app, hanem valami más megoldást vagy saját tunnelt, akkor bármeddig működhetne elméletileg. Sajnos nincs időm kinyomozni pontosan és nem is hinném, hogy valami tunnelt használ, inkább valami direk IP címes dolog lehet a háttérben, ami megint könnyen blokkolható.

Bet365 meghalt. Eddig a bet-mart-os linken játszottam, de mára az sem jó. Nekem telőn az app is halott. Kéri, hogy a tartózkodási helyet erősítsem meg, azt megteszem, ki is pipálja, de aztán csak egy szürke háttér látszik, és ott megáll.

Kérdésem, hogy asztali gépre letöltve a zöld alagútat, vagy a másik javasolt módszert, a Goddbye-t, úgy elérhető a bet365?

Azt hiszem, hogy az IP blokkolás lépett érvénybe. Ameddig IP címet cserélnek, addig nem fog működni sem a GT sem a Goodbye DPI. Csak valamilyen VPN megoldás működik, mint a Warp vagy más.

@oakland23 azért próbáld meg a Green Tunnelt, nem egyformán lépett érvénybe a blokkolás, legalábbis eddig úgy tűnik.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum október 17, 2023, 09:01:00Azt hiszem, hogy az IP blokkolás lépett érvénybe. Ameddig IP címet cserélnek, addig nem fog működni sem a GT sem a Goodbye DPI. Csak valamilyen VPN megoldás működik, mint a Warp vagy más.
Köszönöm!
Újabb kérdés(ek):
Írtad, hogy amíg IP-t cserélnek, nem fog működni. Kérdésem, hogy cserélnek-e, és ez milyen művelet. Van erre hajlandóság a bet365-nél?

A másik kérdésem, hogy a bet365 mennyire tolerálja a warp-ot, vagy más VPN-t? Játszott már így valaki mondjuk warppal napokon keresztül probléma nélkül?

Idézetet írta: oakland23 Dátum október 17, 2023, 09:08:14Kérdésem, hogy cserélnek-e, és ez milyen művelet. Van erre hajlandóság a bet365-nél?
Van, egyszer már cseréltek.

Idézetet írta: oakland23 Dátum október 17, 2023, 09:08:14Köszönöm!
Újabb kérdés(ek):
Írtad, hogy amíg IP-t cserélnek, nem fog működni. Kérdésem, hogy cserélnek-e, és ez milyen művelet. Van erre hajlandóság a bet365-nél?

A másik kérdésem, hogy a bet365 mennyire tolerálja a warp-ot, vagy más VPN-t? Játszott már így valaki mondjuk warppal napokon keresztül probléma nélkül?

Több olyan választ láttam már megosztva a betes chat-től, hogy kifejezetten nem ajánlják a VPN-t, és tiltani fognak, ha használja az ember, úgyhogy én azzal nem merek szórakozni.
Nálam egyébként most ez még megy, bár úgy látszik, nem mindenkinél: https://www.3658209.com/#/HO/

Idézetet írta: Carpeks Dátum október 17, 2023, 09:26:07Nálam egyébként most ez még megy, bár úgy látszik, nem mindenkinél: https://www.3658209.com/#/HO/

Ez még nálam is működik.


Nálam sem megy ez, de írtam nekik emailt és küldtek egy linket ami most jó még.. viszont az előző linket meg mobilnetről elérem még..

Green tunnel sem jó sajnos,de aami érdekes opera vpn sem nyitja meg..Betfer szerencsére még jó,de bet365 is fontos lenne ott néztem streameket kisebb tenisz tornákról,meg egyén eseményekről..

Nálam tökéletesen működött egész nap. Most sincs semmi probléma.