SfGuru Foci - Tippek Javításai

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


A Kaposvár - Ferencváros tippemnél az elemzés és a szorzó is természetesen a félidei Ferencváros vezetésre vonatkozik, csak véletlenül félidő X van a tippnél.
Légy szíves javítsátok. Köszi
A tipp helyesen: félidő 2

Copa America

Az elemzés végére megváltozott az odds, így ez a helyes:

Peru - Uruguay
Tipp: 2
Odds: 1,85
Iroda: unibet
Tét: 1


#47 július 24, 2011, 13:48:36, alexthebest
Bocsi, de a Kecskemét-Kaposvár meccsen 3.5 alá tettem, de kicsi a szorzó, mivel benéztem, azt hittem 1.4 felett lehet. Ha lehet átírnátok 2.5 alá, és törölnétek azokat a sorokat, amikor a 2-1ről regélek? Köszönöm, és még egyszer bocsi.

a szorzó 2.2, az iroda bet365, a tét 1o

#48 július 31, 2011, 19:16:47, alexthebest
Kissé rövid lett az elemzés a Paks-Pápa meccsemhez. Ezt még hozzátoldanátok a végére:
Ami még erősíti a tippet hogy a Paks védelme biztosan ki fog hagyni egy párszor, hiszen egy komoly mérkőzés előtt illetve után vannak.


Köszönöm, és bocsánat.

*az óraállítás még mindig nem az erősségem, a számolás meg éjfél után már nehezen megy, és nem vettem észre h már el is kezdődött a meccs. Bocsánat

Idézetet írta: alexthebest Dátum július 31, 2011, 19:13:16
Kissé rövid lett az elemzés a Paks-Pápa meccsemhez. Ezt még hozzátoldanátok a végére:
Ami még erősíti a tippet hogy a Paks védelme biztosan ki fog hagyni egy párszor, hiszen egy komoly mérkőzés előtt illetve után vannak.


Köszönöm, és bocsánat.

*az óraállítás még mindig nem az erősségem, a számolás meg éjfél után már nehezen megy, és nem vettem észre h már el is kezdődött a meccs. Bocsánat

Nagyon szorgalmasan írod az elemzéseket, de kicsit sok "tétet" is használtál összességében, nem?  :)

Idézetet írta: Knapp Dátum július 31, 2011, 21:47:43
Nagyon szorgalmasan írod az elemzéseket, de kicsit sok "tétet" is használtál összességében, nem?  :)

Mondtam én h a számolás is nehezen megy ;D

A Bundesliga 2. fordulóban a Hoffenheim - Dortmund írásomnál kimaradt a tippnél a Dortmund nevéből egy "m" betű :)

Idézetet írta: jax Dátum augusztus 11, 2011, 19:01:21
A Bundesliga 2. fordulóban a Hoffenheim - Dortmund írásomnál kimaradt a tippnél a Dortmund nevéből egy "m" betű :)

Ez legyen a legnagyobb probléma  ;D Nálam néha egész szótagok, sőt szavak tűnnek el. Amikor leírom, még megvan, de mikor visszaolvasom, már sehol sincsenek  ;D

#53 augusztus 15, 2011, 18:03:47, RedMunchen2010
ManCity - Swensea mecchez:

A walesiek reménysége több neves játékost hoztak a csapathoz, fiatalok is érkeztek sztárcsapatoktól, hogy fejlődjenek, mire visszakerülnek mellesleg, addig is segítik a Swenseat. Sok év próbálkozás sikerült elérni a PL-t, a mostani évben a jövő évi tagság kiharcolása lesz a cél.

A két csapat kerete:

[e]Manchester City: Hart, Pantilimon, Taylor, Richards, Zabaleta, Savic, Kompany, Lescott, Clichy, Kolarov, Boyata, Johnson, Barry, De Jong, Milner, Silva, Toure, Weiss, Wright-Phillips, Balotelli, Dzeko, Aguero.

Swansea City: Vorm, Williams, Taylor, Caulker, Tate, Bodde, Britton, Orlandi, Beattie, Graham, Sinclair, Dyer, Cornell, Dobbie, Routledge, Monk, Cotterill, Lita, Moore, MacDonald, Moreira, Rangel, Harley, Agustien, Butler.[/e]

Bundesliga: M/gladbach- Wolsfbrug : iroda: bwin  ,odds: 1.95,,köszi

Chelsea - WBA előzetes -

Petr Cech helyett Hilario véd elvileg.

Köszi!

Idézetet írta: winchester Dátum augusztus 20, 2011, 17:38:02
Kecskeméti TE - Honvéd

Tipp: 2.5 gól over
Odds: 1.62
Fogadóiroda: Bet365
Tét: 10 egység

1.62 helyett az odds 1.60, elgépeltem, kérlek javítsd! Köszönöm!

Módosítás, kiegészítés a Mainz - S04 meccshez:

Idézetet írta: RedMunchen2010 Dátum augusztus 20, 2011, 15:35:38
Mainz - Schalke
Tipp: Mainz -1,5-ről nyer (legalább 2-vel)
Odds: 5,00
Iroda: bet365
Tét: 1


[e]A Bundesliga 3. fordulójának egyik vasárnapi mérkőzése a Mainz - Schalke párharc lesz. A találkozó helyszíne a Coface Aréna, a bíró Günter Perl lesz. Az új stadionban 2. hazai mérkőzését játssza a Mainz, az EL-ben még érdekelt gelsenkircheni alakulat ellen. A Mainz is EL résztvevő volt, de leadták a meccset, így a román Gaz Metan jutott tovább. Úgy néz ki az S04 számára sem fontos a 2. számú európai kupasorozat, könnyedén 2 gólos HJK siker született. A vendéglátók ahogy a tavalyi évben idén is remekül kezdtek, a két 100%-os csapat egyike. A látogatók 3-0-ás vereséget szenvedtek a VFB-tól, majd jött a hazai közönség előtti gálázás, a sokkal gyengébb játékerőt képviselő Kölnnel szemben. Nem várok komoly ellenállást a vendégektől. A mainzi csapat folytathatja hibátlan sorozatát. A hazaiak masszív védelmével és támadó középpályásaival uralni fogják a játékot, míg a gelsenkircheni együttes csak asszisztál ehhez.Tipp: Mainz hendivel, amennyiben a vendégek komolyán veszik a nemzetközi kupaporondon való részvételt, ez a tipp jönni fog.[/e]

[e]A Bundesliga 3. fordulójának 2 vasárnapi találkozója közül a korábbi időpont ellenére a Mainz - Schalke párharcot előzi meg nagyobb várakozás. A találkozó helyszíne a Coface Aréna, a bíró Günter Perl lesz. Két nemzetközi kupaszereplő együttes mérkőzése is lehetne, de mivel a mainzi együttes, egyáltalán nem vette komolyan az Európa Ligát, így ki is esett a sokkal alacsonyabban jegyzett román Gaz Metan Medias ellen (ha mégis komolyan vették az még nagyobb szégyen). A Schalke sem áll túl fényesen, mivel a HJK otthonában 2 gólos vereséget szenvedtek, úgyhogy gólt sem lőttek, tehát ha Gelsenkirchenben a visszavágón gólt kapnak, könnyen a Mainz sorsára jutnak. A kupában mindkét gárda továbbjutott, de a mainz ott sem csillogtatta meg, hogy miért is tartozik a Bundesliga felsőházába. A szezont a Mainz 100%-osan kezdte, míg a Schalke a VFB otthonában a svábok elleni 3-0-ás zakóval indították az idei idényt, majd jött a következő körben már otthon a legeredményesebb játékosa nélkül felálló Köln, melyet 5-1-el küldtek haza. Amennyiben az EL-től akar még valamit a S04, akkor ha nem is látványos, de tartalékolni fog a visszavágóra, ha pedig már lemondtak róla, akkor élvezetes, látványos csatára számíthatnak a Coface Arénába kilátogatók, ahol az első Bundesligás meccsüket megnyerték.A tavalyi esztendőben mindkétszer az aktuális vendégcsapat gyűjtötte be a 3 pontot. A Mainz legutóbbi bajnoki sikere otthon még a 2005/06-os szezonban volt. Most azonban az esélyek kiegyenlítettek, talán a hazai pálya előnye mellett az dönthet, hogy mit akar az EL-ben a gelsenkircheni együttes.[/e]

UTE - DVTK módosítás, kiegészítés:

Újpest - DVTK Borsodi
Tipp: 2.5 over
Odds: 1,85
IRoda: bwin
TÉt: 9
tv: m1

Az NB1 6. fordulójában az Újpest a Diósgyőrt fogadja. A mérkőzés helyszíne a Szusza Ferenc Stadion, a játékvezető Kovács J. Zoltán lesz.

Az Újpestnél a gyenge szezonkezdet után jelentős változások mentek végbe, az új sportigazgató után új edző jött. Az elmúlt találkozón, Kaposvárott (2-2) megszerezte idénybeli első góljait és ezzel együtt első bajnoki pontját, viszont Szokol és Rajczi a kiállítás sorsára jutott, így tovább nőtt a hiányzók száma. A küzdeni akarás eredményre vezetett az elmúlt héten és ebben bízhatnak a továbbiakban a fővárosi együttesnél, hogy előbb - utóbb, de jön egy veretlenségi széria is. Már a Rákóczi ellen voltak bíztató jelek, hogy ez csak átmeneti állapot vagy megkezdődött a felzárkozás az a miskolci csapat ellen kiderül. Időszerű, hogy hazai pályán is gólt jegyezzenek.

A Diósgyőr 2-1-2-es indexszel a 9. pozícióban áll, 6 ponttal megelőzve aktuális ellenfelét. Az újonc idegenben még nyeretlen, a Ferencváros ellen szerzett döntetlen miatt van 1 pontja. A legutóbbi fordulóban a félelmetes Borsodi Arénában 2 góllal legyőzte a Pápát, * veszteség is érte a csapatot, méghozzá José Luque kiállítása miatt. **Az otthoni eredményessége miatt megragadhat az élvonalban a miskolci csapat. Nem képviselnek nagy erőt, de a bajnokság kiegyensúlyozottságának köszönhetően számos csapattal szemben reális esélye van a pontszerzésre. Mint számos magyar élvonalbeli gárdának a DVTK-ban is komoly probléma a kapus poszt és az áttörhető védelem. Gólgazdag találkozókat játszottak, amiből eddig jobban jöttek ki.

***Az utóbbi évek egymás elleni mérlege újpesti fölényt mutat, de a változások elején járó liláknál, könnyen becsúszhat egy vereség, az idegenben eddig nyeretlen Diósgyőrtől. ****Tipp: mindkét csapat betalál és 2.5 over. « 1286 betű »

* de

** Az otthoni eredményessége miatt megragadhatnak az élvonalban a miskolci csapat.

*** Az utóbbi évek egymás elleni mérlege újpesti fölényt mutat, de a változások elején járó liláknál, könnyen becsúszhat egy-egy pontvesztés vereség, erre jó lehet az eddig idegenben eddig nyeretlen Diósgyőrtől.

**** Tv-s meccs lévén remélhetőleg látványos, élvezhető közönségszórakoztató ütközetben mindkét fél megmutatja, hogy a győzelmet akarja, azt várom, hogy mindkét csapat betaláljon és a 3 pont is gazdára találjon. Tipp: 2.5 over.

Norwich - Stoke kiegészítés, módosítás:

Idézetet írta: RedMunchen2010 Dátum augusztus 18, 2011, 19:17:18
Norwich - Stoke
Tipp: X
Odds: 3,38
Iroda: pinnacle sports
Tét: 5


[e]A Premier League 2. fordulójának vasárnapi játéknapjának nyitótalálkozója a Norwich - Stoke párharc lesz. A mérkőzésre a Carrow Roadon kerül sor, tehát az újonc Norwich hazai pályán is bemutatkozik a 2011/12-es idényben. *. Ellenfele az idegenben nem túl acélos Stoke lesz. A hazaiak a Wigan otthonában értek el értékes döntetlent, úgyhogy hátrányból álltak fel. A Stoke is döntetlennel kezdte a szezont, melyet ők is sikernek könyvelhetnek el, mivel a Brittanniában a Chelseavel játszottak gólnélküli döntetlent. Fiatal kerete van a kanáriknak, de Lambert ennek ellenére a tapasztaltabb játékosok bevetése mellett döntött. A csapatból a Wigan ellen egyenlítő gólt szerző Hoolahan az első, aki eredményes volt a PL idei idényében. A tavalyi szezonban, a Championshipben 21 találatot jegyzett Holt, akitől idén is sokat várnak. Mellette sikerült megtartani Jacksont (13) és az említett Hoolahant (10) találatot jegyzett az elmúlt esztendőben. A legfrissebb igazolás Ayala a Liverpooltól érkezett.
A Stoke a Britannián kívül sebezhető, így lesz alkalma az újonc együttesnek a pontszerzésre. A Stoke hétközben EL meccset játszik Svájcban a Thun ellen, mely párharc továbbjutója az EL csoportkörébe kerül, mely hatalmas presztízs értékkel bírna a Stokenál. Amennyiben sor kerül a nemzetközi kupaszereplés folytatására, az a bajnokság rovására mehet, de nem minden évben adatik meg Stoke erősségű klubboknak a nemzetközi porondon való részvétel. A védelem megerősítése érdekében érkezett a klubhoz Upson, az élvonalból kipottyanó West Hamtől, és jött még a sérülékeny Woodgate a Spurstől, de Ő nem valószínű, hogy teljes fél szezont is pályán lenne.
**
A svájci túra után a Stokenak jó lesz az x, a norwich is valószínűleg belemenne már most. Tipp: döntetlen. [/e]

***
****

Csütörtök óta történt jelentősebb változás, infók:

* A találkozó játékvezető Neil Swarbrick lesz, aki idén először vezet PL meccset.
** A hazaiaknál sérüléssel bajlódik a csatár Vaughan, de Ward is, míg a vendégegyüttes hiányzói Sidibe, Higginbotham és Fuller. Delap játéka kérdéses, így hatalmas bedobásai hiányozhatnak.

*** Az EL-ben a Thun vendégeként 1-0-ás győzelmet arattak, amivel a Brittanniában kötelező lesz továbbjutni, így bekerülnek az EL csoportkörébe. A találatot Pugh jegyezte, hogy Tony Pulis együttesében mennyire fog érződni a csütörtöki svájci meccs az kérdéses, de valószínűleg megelégednek majd a döntetlennel, mely a hazaiaknak is nagyon értékes lehet a kitűzött cél a bentmaradáshoz.

****
A Norwich kerete: Ruddy, R Martin, Barnett, De Laet, Tierney, Surman, Fox, Crofts, Hoolahan, Morison, Holt, Rudd, Ayala, Whitbread, Bennett, Pilkington, Johnson, Naughton, Jackson.

A Stoke kerete várhatóan az EL-ben érdekelt játékosok.

A párharcból a skót Lambert vagy a walesi Pulis jön ki jobban? A mérkőzés végén erre is választ kapunk.

Tippem: X.