Foci EB Tippek/Fogadások

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ki lesz a gólkirály?

Mario Balotelli
15 (65.2%)
Mario Gomez
3 (13%)
Mario Mandzukic
0 (0%)
Alan Dzagojev
0 (0%)
Cristiano Ronaldo
0 (0%)
Fernando Torres
2 (8.7%)
Cesc Fabregas
3 (13%)
Egyéb játékos?
0 (0%)

Összes szavazó: 22

Szavazás lezárva: július 01, 2012, 13:43:14

Mindkettőtöknek válaszoltam a másik topicban, mert ennek nem ez a témája.

A fortunawinen 4.00-ás odds van azon, hogy Kassai fújja a döntőt  ;D A monkeyBeten ezzel szemben 151-szeres oddsal lehet fogadni rá, hogy Kassai és csapata vezeti a döntőt. Nincs tétkorlát sem  :D

#197 június 21, 2012, 18:29:20, umekumek
Idézetet írta: ab_aevo Dátum június 21, 2012, 14:07:15
Most nem tudom mitől kéne elájulni... Egy normális csapattól a némettől jogosan kikaptak, a dánok ellen (nem egy világverő csapat) ki-ki meccsen épphogy nyertek 3-2-re, majd egy végtelenségig fos hollandiát vertek meg akiket szinte bárki megvert volna az eb mezőnyéből ....most meg jön csehország akik azért nem épp olyan acélosak...és máris ott az elődöntő..

Én pártatlan vagyok ez ügyben, de végig játékkban voltak a Németek ellen, egyáltalán nem játszottak alárendelt szerepet, sőt, amennyi kihagyott helyzetük volt inkább Löw-ékre nézve volt kedvező eredmény az 1:0. Egyetértek Csaberrel hogy le lett becsülve a Portugál válogatott. Tény hogy eddig nem volt iszonyatosan nehéz dolguk - bár azt azért jegyezzük meg, hogy csak megverték a Dánokat akik végig partiban voltan a Német válogatott ellen is -, de ez a tipikusan ha szarok akkor "megmondtuk hogy szarok", ha meg nem esnek ki már az elején akkor meg "könnyű dolguk volt, kikaptak, nem fogok beájulni" minősítés. Megérdemlik az elődöntőt ha bejutnak.

Ezzel nem azt mondom hogy be kell hódolni a Portugáloknak, kritikát meglehet fogalmazni, de az az undormányos lenézés amit több embertől is tapasztaltam már (ez nem neked szól) szerintem túlzás.

Szumos: Mi az, hogy hitegették a világot? Reklámozták saját magukat hogy most ők nyerik az EB-t mert ők a legjobbak, közben meg nem így történt, vagy mi?
Senki sem kezdte el szélsőséges módon isteníteni Portugáliát, csak nekem is szembetűnő már ez a hihetetlen nagy utálat amit páran tanúsítanak (nem feltétlenül a fórumon), így nem csoda hogy pár embernek ez nem tetszik.. mintha egy szerb teniszezőről beszélnénk..

Ja hogy a sörözőben már besöröztetek erről a témáról, na fene :redchug:

Azért fogalmaztam át kissé, az eredeti szöveget úgy hagyva, utána zárójelben írva, mert az úgy nem volt helytálló teljesen  ;)
A lényeg hogy sokáig vártuk/vártam hogy majd most, aztán elmaradt a várt teljesítmény, ami reális is volt, mert nem voltak annyira jók, mint amennyire "nyomta őket" a média, az elemzők, az emberek, a szurkolók stb...
De már rá is hagytam a "portugálozást". Ennyi elég volt egy időre!  ;)
Azt kívánom legyen most igazatok.

Negyeddöntő

Péntek, Június 22:

2012.06.22 20:45   Németország - Görögország   1.31   5.05   9.88

Statisztikák


Tippek, vélemények?



Véleményem szerint félidő X/ rendes játékidő Németország egy elképzelhető tippnek tűnik. Mindezt arra alapozom, hogy a görögök alapvetően egy 2x5 betonbunker focit fognak játszani, mivel más esélyt nem nagyon látnak a győzelemre. A németek természetesen uralni fogják a labdát és a pályát, de az első félidőben semmiféle kockázatos dologba nem mennek bele, ezért a kivárásra és az ellenfél hibájára fognak játszani. Na ez utóbbi miatt kicsit rizikós a tét, mivel ebben a görög védelemben egy hiba, akár kettő bármikor benne van. Azonban úgy gondolom 45 percet kapott gól nélkül simán kihúznak és ha azt is hozzá vesszük, hogy a görögök tördelni fogják a játékot, így nem lesz folyamatos labdajáratás a német oldalon. Ez jelentősen meg nehezíti a helyzet kialakítást! A beívelések, átlövések jók lehetnek, de hát láttuk már milyen önfeláldozóan védekeznek a görögök, emellett jól is fejelnek. Egy szó, mint száz a görögök a második félidőben fognak megtörni úgy a 55 - 70 perc között várom az első német gólt, vagy akár kettőt is , de több nem igen lesz, nem fogják erőltetni a németek.

Tippem: half time/full time X/1
Fogadóiroda: Betfair
Odds: 4.9

Ma egyértelmű a német győzelem, 1.3(reggeli órákban még 1.33-1.35) körül meg is éri. Gomez gólra 1.8 körül van, de a gólkirályi címére is 2.5 körül mindenhol. Most kell mgtenni, aki még nem tette. CR7 már nem hiszem hogy megszórja magát a spanyolok(esetleg franciák) ellen, Torres meg... az Torres ;D Szerintem ez nagyon nagy fogás, na. Mindkét félidőt a németek nyerik 2.75, vagy a hendi, 1.9 körül nagyon value, de kapott gól nélkül is lehzhatják Neuerék, az is kb 1.8.
Ami még nagy lehet az a szabálytalanságok száma a görögöknél, 16.5 a line, 1.8ért overt toltam. Most a szitut a csehek elleni meccshez hasonlítanám, amikor hátrányban játszottak, de legalábbis nagy nyomás alatt egy darabig, össze is szedtek 14et ha jól emlékszem. Van benne rizikó, de sztem lehozzák, foggal-körömmel próbálják majd megakadályozni Öziléket.
Én ezeket tettem szétosztva az irodák közt :ok:

Negyeddöntő

Szombat, Június 23:

2012.06.23 20:45   Spanyolország - Franciaország   1.77   3.49   4.83

Statisztikák


Tippek, vélemények?

Még igazából a spanyolok nem voltak megszorongatva, a franciák meg csak az ukránok ellen fociztak.

2,4 ért a 2,5 gól felett elég vonzó.

Idézetet írta: hillandkimi Dátum június 23, 2012, 10:08:59
Még igazából a spanyolok nem voltak megszorongatva, a franciák meg csak az ukránok ellen fociztak.

2,4 ért a 2,5 gól felett elég vonzó.
Ja, tényleg az! Unibeten 1.48 az 1.5 over, szerintem én megkínálom pár ezerrel.

Szoros mérkőzésre számítok, remélhetőleg francia továbbjutással.

Idézetet írta: csacsa44 Dátum június 23, 2012, 08:27:30
Negyeddöntő

Szombat, Június 23:

2012.06.23 20:45   Spanyolország - Franciaország   1.77   3.49   4.83

Statisztikák


Tippek, vélemények?

Békés iksz lesz, nem fog rendes játékidőben eldőlni..

Idézetet írta: csacsa44 Dátum június 23, 2012, 15:16:21
Békés iksz lesz, nem fog rendes játékidőben eldőlni..
A skizofrén fő moderátor, felteszi a kérdést, majd válaszol rá. Díszes kis társaság gyűlt itt össze. ;D
Amúgy szerintem egy minimális spanyol győzelem várható. Megint az a labdatartó tili-toli fog menni, amit olyan sokan "szeretnek". Aztán egyszer találnak valahol egy rést, és kész.

Mi a véleményetek a 10,5 szöglet felettről? Néztem a spanyolok és a franciák szöglet arányát és mind a kettő elég szépen rúgott szögleteket. Mivel szoros mérkőzés lesz és egyik csapat sem szeretne gólt kapni, így gondolom inkább szögletre mentenek.