Remek mérkőzést hozhat össze Miamiban a két kiváló formában lévő játékos.

Nagyon nehéz döntő vár a bolgár Grigor Dimitrovra, aki az olasz Jannik Sinner ellen lép pályára a Miamiban zajló tenisztorna mindent eldöntő napján.

Felkötheti a gatyáját a világranglista 12. helyén álló Dimitrov, hiszen Carlos Alcaraz és a Marozsán Fábiánt is búcsúztató Alexander Zverev után Jannik Sinner személyében egy bombaformában lévő játékossal találkozik.

A mérkőzésre kiírt szorzók is erősen éreztetik Dimitrov esélyeit, amit csak azért nem kell véresen komolyan venni, mert az adott napi forma mindent boríthat. Sinner a nagy favorit, de ha Dimitrov észnél lesz, és a legjobbját tudja nyújtani, akkor kellemetlen pillanatokat okozhat jóval fiatalabb ellenfelének.

március 31., vasárnap

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Játékok száma 22.5 felett   2.05
Dimitrov nyer -1.5 szett hendikeppel  8.50
Sinner nyer -1.5 szett hendikeppel  1.77

Tippmixpro:

Dimitrov nyer legalább egy játszmát  2.00
Játékok száma 25.5 alatt   1.52
3 szett lesz a mérkőzésen  2.53

Dimitrov - Sinner Stream

A vasárnap esti Dimitrov - Sinner találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Dimitrov - Sinner élő közvetítés!

Borítókép: Grigor Dimitrov (Fotó: lev radin/Shutterstock.com)