Az amerikai túra már a múlté, Portugáliában folyatja a magyar játékos.

Az argentin Pedro Cachin ellen kezd Fucsovics Marci az Estorilban zajló salakpályás tenisztorna keddi játéknapján.

Sokkal könnyebb ellenfelet nem is nagyon kaphatott volna Fucsovics Marci a portugáliai tornán, ahol csak akkor nem jut a legjobb 16 közé, ha nem akar. Lehet, hogy ez egy kicsit elbizakodott kijelentés, de egy 13 meccs óta nyeretlen játékos ellen igenis elvárt a siker. Merthogy Pedro Cachin, tavaly október vége óta egyetlen meccset sem tudott megnyerni, pedig azóta összesen 12 tornán is becsekkolt.

Néhány mérkőzés a keddi játéknapról:

április 02., kedd

április 03., szerda

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Játékok száma 22.5 felett   2.02
Fucsovics nyer -1.5 szett hendikeppel  2.28
Cachin nyer +1.5 szett hendikeppel  1.61

Tippmixpro:

Cachin nyer legalább egy játszmát  1.61
Játékok száma 25.5 alatt   1.52
3 szett lesz a mérkőzésen  2.26

Fucsovics - Cachin Stream

A kedd délutáni Fucsovics - Cachin találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak tenisz mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. kézilabda, kosárlabda és a többi.

Fucsovics - Cachin élő közvetítés!

Borítókép: Fucsovics Márton (Fotó: Victor Velter/Shutterstock.com)