Sokat ért a romániai győzelem, de még nincs vége.

Sorsdöntő mérkőzés vár szombat délután a Ferencváros női kézilabdacsapatára, amely a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó előtt fordulójában a címvédő Vipers Kristiansand csapatát fogadja.

Nagy lépést tettek a továbbjutás felé Klujber Katrinék múlt vasárnap a Rapid Bukarest otthonában, ahol a 23-20-as győzelem után már csak egyetlen pontot kell szerezni a hátralévő két meccsen. Egyik találkozó sem lesz könnyű, hiszen szombaton a sorozat címvédője, míg az utolsó fordulóban a listavezető Metz lesz az ellenfél. Hozzá kell tenni, hogy a pontra csak akkor van szükség, ha a rivális Rapid mind a két meccsét megnyeri, úgyhogy mindent összevetve nagyon jók a zöldek esélyei. 

Tippek, vélemények?

A 13. forduló szombati programja:

február 10., szombat

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Gólok száma páros   1.89
Ferencváros nyer vagy döntetlen  2.12
Kristiansand nyer vagy döntetlen  1.40

Tippmixpro:

Gólok száma 1. félidőben 27.5 felett  1.64
Gólok száma 60.5 alatt    1.53
Ferencváros nyer +2.5 hendikeppel  1.77

Ferencváros - Kristiansand Stream

A szombat délutáni Ferencváros - Kristiansand találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak kézilabda mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Ferencváros - Kristiansand élő közvetítés!

Borítókép: Érd, 2022. szeptember 10. A ferencvárosi Tomori Zsuzsanna és Klujber Katrin Gitta (háttal) a kézilabda női Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában játszott FTC-Rail Cargo Hungaria - Odense HB mérkőzés után az Érd Arénában 2022. szeptember 10-én.