Marad a másodosztályban a Hamburg, ha nem nyer, de akkor is marad, ha szombaton a Düsseldorf elhozza a három pontot a listavezető Holstein Kiel otthonából.

Félig-meddig sorsdöntő meccs vár péntek este a Hamburger SV játékosaira, akik a Paderborn otthonában lépnek fel a német másodosztályú labdarúgó-bajnokság 33. fordulójában.

A mérkőzést megelőző állás szerint a vendégek 55 ponttal a negyedik helyen állnak a bajnoki tabellán, míg az osztályozót érő harmadik helyezett Düsseldorfnak 59 pontja van. A négy pontos különbség láttán egyértelmű a Hamburgban kiadott parancs, miszerint pénteken győztes bajnokit kell felszolgálni a szurkolóknak, különben végleg elúsznak a feljutási álmok. 

A 33. forduló pénteki programja:

május 10., péntek

Néhány fogadási lehetőség az Unibet és Tippmixpro fogadóiroda kínálatából:

Unibet:

Mindkét csapat gólt szerez   1.30
Hamburger SV nyer -1.5 hendikeppel  3.40
Paderborn nyer vagy döntetlen  1.84

Tippmixpro:

Minkét csapat gólt szerez az 1. félidőben    2.75
Paderborn nyer -0.5 hendikeppel   3.50
Gólok száma 3.5 alatt  1.96

Paderborn - Hamburger SV Stream

A péntek esti Paderborn - Hamburger SV találkozót élőben követhetjük a Unibet irodánál, amennyiben rendelkezünk egy aktív számlával, ami azt jelenti, hogy egyenlegünk nagyobb, mint nulla, vagy a mérkőzést megelőző 24 órában volt minimum egy fogadásunk megtéve náluk.

Tehát alapjáraton a regisztráció még nem elegendő ahhoz, hogy követhessük akár ezt a mérkőzést, akár az összes többi sporteseményt amit az Unibet élőben közvetít, hanem rendelkeznünk kell egy minimális összeggel a számlánkon. A leggyorsabb metódus a befizetésre a Revolut kártyás feltöltés, a minimum összeg pedig 3300 forint. Hosszú távon is megéri a befektetést, ugyanis amint említettük nem csak labdarúgó mérkőzéseket tudunk ezáltal megtekinteni, hanem más sportágakét is, mint pl. tenisz, kosárlabda és a többi.

Paderborn - Hamburger SV élő közvetítés!