Premier League 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: sunik29 Dátum december 06, 2020, 10:20:21
Ki mennyire van a helyen az kérdéses , itt a fórumon is sokan Arteta csapatat is majdhogynem dobos helyre predesztináltak szezon elött, szerintem lesz meg egy ket csavar,  nem nagy most a  pont különbség, nem lehet ebből jó következtést levonni  de könnyen megeshet, hogy az elmúlt ket év ket nagy csapatai a dobogón sem lesznek .
szerintem meg hosszú távon ki fog jönni a különbség s csak köztük lesz leosztva az első két hely, ha nem is lesznek 20 ponttal mindenki felett, de utolsó fordulókra ketten maradnak szerintem

Az Arsenal kerete szerintem továbbra sem alkalmas egy kiugró eredményre; a Chelsea és a Spurs viszont ott lehet a végelszámolásnál. Azt pedig, hogy a City és a Pool ne legyen a dobogón azt nehezen tudom elképzelni, hiszen úgy vannak ott a tűz közelében, hogy messze a tudásuk legjavától játszanak hétről-hétre.

Persze hogy a Pool , es a City  a favoritok (3,20 es 2,50  szorzón) , ez vilagos !  De ez egy másfelé bajnokság , túl gyakran játszanak , ott a Var , kezezési szabály, nézők nélkül , fertőzött játékosok , kigyógyult játékosok , szövődményeinek hatása, top csapatok játékosainak nemzetközi meccsei , BL , EL  stb. Azt is megértem hogy ezek tudatában is ok a favoritok , csak hát a fekete hattyú hatás, mikor ha nem most . :D


Nekem ez a szezon nagyon tetszik, izgalmas, nincs verhetetlen csapat. De azért kezdenek kisimulni a dolgok, például néhány hétig mindenhol ment az Everton-hype, azóta visszaestek. Több csapat játéka is élvezhető, remek idény.

Jól kifocizza most magát az Arsenal a Dundalk ellen, oszt' hétvégén lehet őket veretni a Burnley-vel  :redchug:



#173 június 25, 2021, 13:47:42, Chan
Nem kaphat ki a Leeds United!

Legalábbis Sound szerint, aki elemzésében indokol. "A frissen feljutott hazai együttest az Elland Road közönsége, most láthatja először élőben újra az élvonalban játszani! Bamford egyébként is termeli a gólokat (már nyolcnál tart), s most úgy érzem, hogy a ,,debütálás" lendületét veheti fel a leedsi együttes" - írja az SfGuruban. Olvasd tovább, ha szeretnéd



#175 június 25, 2021, 13:53:01, Chan
Leeds United - Newcastle United

55 tipp nem kevés, ennyien gondolják az SfTotón, hogy a Leeds United hazai pályán legyőzheti a Newcastle Unitedet.


Érdekesség rovat:

A Wolverhampton legutóbbi 82 Premier League-találatából (az öngólokat nem számítva) egyet sem brit játékos szerzett. Ennél hosszabb sorozatot csak az Arsenal mondhat magáénak, amely 2005 októbere és 2008 februárja között 171 gólt hozott össze úgy, hogy egyet sem szerzett brit játékos.

Amíg (a nálm csoda, hogy kezdő PL játékos) Coady nem bólint egyet vagy botlik úgy bele; addig ez futni fog :) Azért a csúcs még messze.

Pont most?? Ezt igazán nem értem ???

PL: megvan az idény első edzőváltása, Slaven Bilic távozik

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a 19., utolsó előtti helyen álló West Bromwich Albion a hivatalos honlapján bejelentette, már nem Slaven Bilic az együttes vezetőedzője.

Az 52 esztendős horvát szakember – aki korábban többek között hazája válogatottját és a West Ham Unitedet is irányította – 2019 nyarán vette át a West Brom irányítását. Bilic első idényében a Premier League-be vezette a csapatot, mivel a Championshipben a második helyen zárt a gárda.

A mostani idényben a birminghami együttes tizenhárom mérkőzéséből csak egyet nyert meg: a West Brom novemberben 1–0-ra legyőzte a sereghajtó Sheffield Unitedet. Bilic csapata kedden 1–1-es döntetlent ért el a Manchester City vendégeként.

Érdekesség, a City elleni volt Bilic századik találkozója menedzserként a PL-ben.

A brit sajtó szerint Sam Allardyce, Nigel Pearson, Mark Hughes vagy Eddie Howe lehet a horvát tréner utódja.

Tottenham 24% labdabirtoklás.

Mourinho csapatában ott lenne Messi, Ronaldo, Cristiano Ronaldo, Maradona, Cruyff, Pirlo, Xavi, Iniesta, akkor is fogná magát és minden rangadón lemondana a labdáról.

Idézetet írta: TiB Dátum december 16, 2020, 23:03:29
Tottenham 24% labdabirtoklás.

Mourinho csapatában ott lenne Messi, Ronaldo, Cristiano Ronaldo, Maradona, Cruyff, Pirlo, Xavi, Iniesta, akkor is fogná magát és minden rangadón lemondana a labdáról.
Teljesen egyetértek! De szerencsére a sors büntette is: 90. perc 2-1 ;D