F1 - Pit Stop

Indította Milán, december 18, 2010, 17:04:06

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


MessiÁs

**** Tősgyökeres
Perez eselytelen. Most jonnek majd az europai palyak ahol bucira lesz verve. Pereznel van legalabb 6 8 jobb pilóta, csak ez a redbull annyira extra hogy pont emiatt van kozelebb Verstappenhez. Ket kozepes autonal ahol se a mechanikai tapadas se a vegsebesseg nem a legjobb, tehat a pilóta egyéni kepessegei kellenek a palyan tartashoz sokkal inkabb kijon a kulonbseg. Látszik is koztuk a kulonbseg azokban az evekben ahol kozel sem volt ennyire dominans a redbull.
Most kb zsinoron huzzak azt az autot a gyors kanyarokban, a lassuak utan meg extra a kigyorsítás mert eleve nem kell akkora leszorítóerot adni az autonak mert kb tokeletes.

Ha nem lesz Verstappennek extra balszerencseje es kb kozel azonos mennyisegu technikai hibajuk lesz a szezonban, megkockaztatom az utolso 3futamra mar vilagbajnok lesz. Sot. Meg a 4futamot is tennem, ha lehetne

TiB

****** Veterán
Abszolút egyetértek egyébként veletek, hogy Perez közel sincs azon a szinten, hogy ez komoly kérdés legyen. Engem inkább a csapatvezetői döntés érdekelne és azt hiszem ott lehet az igazság, amit oak írtál, hogy legendákat gyártanak.

SPF Előzetes

**** Tősgyökeres
F1 verseny előzetes: 2023-as Miami Nagydíj

A hétvégén a Hard Rock Stadium körül száguldoznak a fiúk, lássuk ki lehet esélyes a győzelemre és milyen formában vannak Azerbajdzsán után. Olvasd tovább


SPF Előzetes

**** Tősgyökeres
F1 verseny előzetes: 2023-as Monacói Nagydíj

Rangos esemény következik, ez a történelmi helyszín presztízskérdés a pilóták számára. Olvasd tovább