Napi Ausztrál Open Tipp - Szabályzat

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nyereményjáték

Van egy jó tipped az Ausztrál Open teniszbajnokság bármely mérkőzésére? Oszd meg fórumtársaiddal és nyereményben részesülhetsz.


Mit kell tenned?

1. Oszd meg velünk a napi tipped a megfelelő fórumtémába és írj egy rövid indoklást is hozzá.
2. Esemény után, ha nyertes a tipped, akkor térj vissza és értékeld ki. Konkrétan az eredeti hozzászólásod kell idézned, s annyit írnod, hogy nyertes. Csatolnod kell egy bizonyító képet is melyen a lezárt nyertes fogadás szerepel (minimum 500 forint téttel). A kiértékelésre 48 órád van az esemény kezdetétől számítva.
3. Amennyiben a játék legnagyobb nyertes tippjével rendelkezel, akkor tiéd a nyeremény.

Hogyan értékeld ki a tipped?

Az adott meccs lezajlása után, amennyiben nyertes a tipped akkor vissza kell térned, s ki kell értékelned azt.
Konkrétan az eredeti hozzászólásod kell idézned, s annyit írnod, hogy nyertes. A kiértékelésre 48 órád van a mérkőzés kezdetétől számítva.

Nyeremény:

   3 000 Forint Skrillen keresztül!

Részvételi feltételek:

1. Bárki részt vehet a játékban, teljesen ingyen, amennyiben regisztrálva van a fórumon.
2. A napok magyar időszámítás szerint számítanak (0:00-23:59).
3. A tippeket a "Tenisz fogadások" fórumrészlegen kell beküldeni az illető nap (amikor az adott esemény zajlik) témájában. Előre megnyitjuk az adott fórumtémákat, de akár ti is megtehetitek ezt.
4. Az nyer aki a legnagyobb nyereményszorzós nyertes tippel rendelkezik. Egyenlő teljesítmény esetén a nyereményt szétosszuk a legjobb eredményt elérők között.
5. Bármelyik Ausztrál Openen megrendezett mérkőzésre (férfi egyes, női egyes, férfi páros, női páros, vegyes páros) tippelhetsz ami megtalálható a következő fogadóirodák ajánlatában: Bet365, Betclic, Betfair Sportfogadás, Pinnacle, Tippmix, Tippmixpro, Unibet, WilliamHill.
6. Naponta egyetlen egy tippet küldhetsz be, és röviden meg is kell indokolnod.
7. Indoklás nélküli vagy elfogadhatatlan indoklásos tipp esetén az esetleges nyeremény fele kerül kifizetésre.
8. Beküldési határidő: 2 óra, esemény kezdete előtt!
9. Minimum odds: 1.50!
10. Módosítani a hozzászólásokat tilos! Létezik egy 5 perces tolerancia idő beküldéstől számítva.
11. Feladás/visszalépés (vagy törölt mérkőzés) esetén a beküldött tipp érvénytelen és 0 ponttal lesz kiértékelve, viszont van újra tippelési lehetőség (amennyiben a napi időkeretbe még belefér).
12. Az ázsiai handicapes tippek érvényesek, viszont  tétvisszafizetés (pl. 1.00) esetén a tipp érvénytelen és nem lehet új tippet beküldeni helyette.
13. A 48 órán belül ki nem értékelt tippek vesztesként lesznek elkönyvelve.
14. Amennyiben egyetlen egy játékos sem rendelkezik nyertes tippel, akkor a nyeremény az adott nap nem kerül kiosztásra.
15. A játékban egyedi tippeket lehet beküldeni, tilos a másolás (az ugyanarra a kimenetelre vonatkozó, de más fogadási típus használata is!). Egy adott mérkőzésre születhet több tipp is (különböző játékosoktól), viszont különböző kimenetelre kell, hogy vonatkozzon.
16. Az adatok (esemény, odds stb.) pontosságáért a játékosok felelnek, s ajánlott egy képernyőfotót készíteni ezekről, mivel eredményhirdetéskor igényelhetjük. Ugyanúgy igényelhetünk egy eredményforrást (hivatkozást), ahol az adott esemény eredménye megtekinthető. Ezeknek hiányában a nyeremény kifizetése megtagadható.
17. Egy adott mérkőzés félbeszakítása/halasztása esetén megvárjuk az adott esemény végét (amennyiben ezt lebonyolítják 24 órán belül). Máskülönben a tipp érvénytelen és 0 pont jár érte.
18. Abban az esetben ha egy játékos nyereményt érő tippel rendelkezik, de az azt megelőző 3 tippje vesztes volt (a Napi Ausztrál Open Tipp játék keretén belül), akkor nem részesülhet a nyereményben. Helyette a sorban következő játékost illeti a nyeremény.
19. Eredményed kiértékelésekor csatolnod kell egy bizonyító képet is melyen a lezárt nyertes fogadás szerepel (minimum 500 forintos téttel). A fogadást annál az irodánál kell megkötnöd, amelyet a tippnél megjelöltél (az oddsok különbözhetnek). Kivétel: amennyiben te nem az 5. pontnál megjelölt irodák egyikénél játszol rendszeresen, hanem máshol, akkor az ottani lezárult nyertes fogadást bizonyító képet is elfogadjuk, viszont a tipped beküldésekor a jelen szabályzat 5. pontjánál szereplő irodák ajánlatából kell választanod.
20. A játékban tilos egy olyan (ugyanazt) tippet beküldeni, amit korábban beküldtél egy azonos lebonyolítású versenyen (pl. Foci BL Nyereményjáték).


A tippet ilyen formátumban kell írni:

Időpont:
Mérkőzés:
Tipp:
Odds:
Iroda:
Indoklás: ....

Általános részvételi feltételek:

1. A nyeremény átvételéhez Skrilles számlára van szükségetek.
2. A nyereményeket az eredményhirdetést követő 5 munkanapon belül utaljuk.
3. A játékban egy fórumtag csak egy felhasználóval szerepelhet (követjük az IP címeket, s azonos IP címmel rendelkező játékosokat azonnal kizárunk a játékból)
4. A játékban való szerepléshez szükséges a magyar nyelv ismerete!
5. Bármilyen vitás kérdésben a Sportfogadas.org üzemeltetőinek a döntése az irányadó és végleges. Ellenvetésnek helye nincs.