Egyébként érdekes is a téma, azaz hogy ki miért kávézik vagy egyáltalán, ki miért eszik/iszik ezt vagy azt és azt hol, milyen környezetben és kikkel teszi.
Mivel pont most, azaz ma este, volt egy konkrét "esetem". Ez úgy nézett ki, hogy egy jelenlegi + egy korábbi kollégámmal beültünk este fél 6-kor egy tényleg jó helyre, cappuccino + sütemény kombó 2000 Ft. Sok? Igen.
De az tényleg akkor "olyan" kávé és kézműves süti. Felmerül ugye, hogy megéri-e?
A válasz az hogy emberfüggő, nekem igen mert egy kellemes környezetben tényleg minőségi amit eszek/iszok, olyan társaságban akikkel szívesen vagyok.
Most hogy ez már sznobizmus vagy gourmet szint lenne? Nem gondolnám, én azt gondolom, hogy valahol élményt vásárolsz ilyenkor, hülyén hangzik ez, de tényleg ilyesmiről van szó.
Űzöm ezt a műfajt egyedül is mikor egy vasárnap reggel beülök és képes vagyok két órán át ott ülni, ebben van people watching, bet, fórumozás, trécselés a baristákkal néha vagy éppen az org olvasgatása + persze maga a kávézás élménye.
Hozzáteszem, túl sok egyéb "káros" szenvedélyem nincs, kvázi semmi, ha meggondolom