Let's get ready to rumble - a 13. menet (Latzka)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában



Philadelphia Eagles - San Francisco 49ers 31-7 :great:

A Bengalsnak jobban örültem volna a döntőben, de meglesz így is 8)

És persze nem lett meg ;D A döntőről illetve a half time show-ról még lehet írok majd később, nekem ez még frissebb élmény, hiszen csak kedden este tudtam megnézni.

BL topik, Klopp téma folytatása inkább itt; nem akarok vitázni :P

A PoolBarátok oldalt vezető srác írása, aki a Liverpoollal kapcsoaltos hírekkel fekszik és kel; nála senki nincs jobban képben hazánkban:

"Jürgen Klopp és stábja egye meg, amit főzött, vagy arassa le a babérokat ezzel a kerettel a szezon hátralevő részében. A lényeg, hogy az FSG nem fogja Kloppot kirúgni, kisebb bajuk is nagyobb annál most, hogy kirúgjanak egy klublegendát, aztán kifizessék a 3 és fél éves szerződését kompenzáló végkielégítését, és aztán még keressenek is a helyére valaki mást. Az FSG jelenleg vevőt és/vagy befektetőt keres, láthatóan ezzel vannak elfoglalva, a bizalom pedig töretlen Klopp irányába.

És már miért ne lenne töretlen? Ő rakta össze a keretet, ő a menedzser 7 és fél éve, mindent megnyert velünk, tavaly tavasszal ő lett megbízva azzal, hogy újjáépíti a keretet. Apokalipszis nincs, kiesni nem fogunk. Két éve is földöntúli bravúrokkal lett csak meg a Bajnokok Ligája-indulás, amit aztán két kupadiadal, egy második hely, és egy BL-döntő követett. Ha nem jutunk BL-be, mi lesz? Talán néhány kiszemelt nem minket választ. De létezik olyan csodamenedzser, akit nem Jürgen Kloppnak hívnak és innen garantáltan visszaemeli ezt a pocsék lelkiállapotban lévő csapatot a top4-be? Úgy gondolom, továbbra is Kloppnak van a legtöbb sansza, hogy megfordítsa a dolgokat, ő és a stábja ismeri a legjobban ezt a csapatot. Akik pedig lehetséges edzőbuktatásról beszélnek, azok nem tudom, hogy az elmúlt 7 évben merre jártak, hogy ez egyáltalán felmerül a csapat és Klopp viszonylatában.

A keret rossz állapotban, de újjáépülőben, nyárig pedig semmi értelme edzőkérdésről beszélni. Itt egyedül Jürgen Klopp dönthet úgy, hogy ha úgy érzi, a személye nem segíti a csapatot, mi több hátráltatja azt, akkor lemond, visszakozik, közös megegyezéssel távozik. Komolyan csalódnék Jürgen Kloppban, ha így döntene, és magára hagyná szeretett klubját a szezon közben. Nem is fogja ezt megtenni. Ha ezt májusban teszi meg, az más tészta. Ha úgy érzi, nem ő a megfelelő ember a pozícióra, vagy esetleg végbemegy egy olyan tulajdonosváltás, ami nem ínyére való, akkor hátraléphet. De neki most feladata van, küzdeni-e kell, meg kell találnia a megoldást. Talán szerzett annyi kreditet az elmúlt 7 és fél évben, hogy amíg nincs szó kiesésről, azt mondhassuk a szezon közepén: érinthetetlen. Szerintem egyértelműen szerzett. Ha mégsem ő a megfelelő ember a posztra, akkor pedig annyira bízzunk benne, hogy azt majd ő eldönti. A legjobbat akarja ennek a klubnak, ezt soha ne feledjük el."

Április 1. idegenben City

Április 4. idegenben Chelsea

Április 9. otthon Arsenal

Piff, kemény a javából, de ha mindháromszor 3-0-ra kapunk ki, akkor sem rúgják ki Kloppot! Ha ő ekkor felmondáson agyalna, akkor, de csak akkor távozna esetleg. De szerintem meggyőznék, hogy maradjon. A megoldás elővenni a seprűt és jó pár játékost kitakarítani a keretből, ideje lenne: Ox, Keita, Gomez, Jones és Hendo/Fabinhoból is minimum egyiküket.

Vannak olyan kinézett tippek, hogy ha nem tennénk meg és bejönne akkor, ha nem is örökre, de irtó hosszú ideig zavarna. Ilyen lenne ez is. Így is, úgy is nézni és szurkolni fogok Atinak, ez pedig az extra :)

Kerékpár
Strade Bianche

2023.03.04. 11:45

Tipp: győztes Valter Attila
Odds: 35,00/41,00
Iroda: tippmix/bet365
Tét: 5 000 Ft

Van Aert nem indul szombaton a Jumboban, így a világ legjobb csapatában Benoot lesz a főember, de mellette a többieknek Atit kell támogatniuk. Fantasztikus alapozáson van túl, jól kezdett egy spanyol versenyen illetve kedveli a Stradét, tavaly 4. lett; szóval 41-es szorzón nem lehet kihagyni a magyar győzelmet.


Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Azt mondják, hogy Erik ten Hag újabban 8 előtt nem hajlandó ébredni.

Idézetet írta: csabax Dátum március 05, 2023, 20:05:49Azt mondják, hogy Erik ten Hag újabban 8 előtt nem hajlandó ébredni.

Úgy tudom már nem ten Hag a neve, hanem seven Hag ;D


Tegnap kiörömködtük magunkat, amiben volt egy kis gúnyolódás is; elnézést a MU drukkerektől, egyértelmű, hogy amúgy jó kis csapatuk van :beerchug:

Korábban a Real Madrid alázott meg minket az Anfileden, őket verte a Barca, akiket kiejtett a MU az Európa Ligában. Kis körfogás a fociban, mondjuk az ilyen szintű csapás, mint amilyen tegnap történt azért az ritka.

És hozok egy kis Klopp szösszenetet, ami még napokkal a tegnapi meccs előtt hangzott el:

Számodra nem elérhetőek a csatolmányok ebben a fórumban.

Chelsea - Dortmund

Az első meccs nagyon jó volt, az angolok több ajtó-ablak helyzetet is kihagytak, minimum a döntetlenre rászolgált volna a Chelsea. Bízok benne, hogy a visszavágó is izgalmas lesz és hajlok arra, hogy megfordítja a párharcot a londoni csapat.

Azért az a 11-es és a visszafújása így összességében véleményes, de a 180 perc alatt a jobb csapat jutott tovább.

"Gálfi Dalma főtáblás Indian Wellsben! Tamara Korpatsch visszalépett, így a magyar játékos szerencsés vesztesként feljutott és Danielle Collins ellen készülhet!"

Lett egy tuti meccs Collins győzelmét várva :P