Az idő szomorkás, szürke és esős. A hangulatom is ilyen, szóval a következő pár sor hangvétele is olyasmi, amitől jobb kedve senkinek sem lesz. Aki akar marad, de depresszív gondolatokat tartalmazó írás lesz ez.

Az én tippem a döntetlen, és azt is leírom, hogy miért. Azért, mert miért ne?! Egyből ott a király szorzó (és még én beszéltem negatív dolgokról), szóval egyből egy pozitívum. Tényleg ha őszinték vagyunk, itt simán 33% esélye van mindhárom kimenetelnek, ehhez képest 3,55 a remi.

Egyébként hogy hiteles legyek és kellően negatív:

A Sociedad megfáradt. Amikor ment a szekér, akkor is pocsék és nézhetetlen focit játszott, csak nyert. A Sociedad erőfocijából viszont kiveszett az erő, így fordulhatott elő pl. az, hogy a PSG is ledominálta a Sociedadot. Tartották magukat Le Normandék egy ideig, aztán Mbappéék. Hétvégén a Mallorca ellen 2-1-es zakó, de kellett hozzá egy félidőnyi emberelőny, így is csak a 93. percben sikerült győztes gólt szerezni, gyakorlatilag ha nincs a kiállítás, még most is 1-1 az állás.

A Sociedad tabellán elfoglalt pozíciója is olyan semmilyen. A BL-re semmi esély, ilyen EL, EKL bohóckodás több kárt okoz, mint hasznot, szóval lehet jobb lenne egy olyan idény, ahol ha mér nincs BL, akkor jövőre csak a bajnokikra koncentrálni, és alkotni egy komolyat.

A Villarreal szezonja eleve felejthető. Eligazoltak a jó kis színes bőrű támadók, kivették Pau Torrest, és ez a klub is úgy járt, mint pl. a Sevilla, hogy az értékes focisták elvesztése után nem sikerült a pótlás, és hirtelen a kiesés szele csapta meg őket. Azért jó eséllyel a Sevilla és a Villarreal is bennragad, de mindkettő olyan piszok messze van az európai kupaindulástól, hogy kis túlzással innentől kezdve minden meccset nyerni kéne...

A Villarrealnak bőven elég ma a remi, idegenben a Sociedad otthonában egy pont is pont. Utolsó 5 bajnoki meccséből 4-et adott ikszre, érdekes módon csak a Barcát verte el, de csak azért, mert a Barca jobban kinyílt, mint a másik négy együttes, amellyel remizett.

Szóval a Sociedadnak is nagyjából mindegy, mint játszik ma, eleve egy iksz-király. Úgy vélem, a PSG elleni 2-0-ás zakó után olyan nagyon maximum 4-6 százalék esélye marad továbbjutni a BL-ben. De mégsem egy a millióhoz, szóval Alguacil ott még megpróbál nagyot alkotni a csapatával, de itt vélhetően marad a remi.

Real Sociedad - Villarreal: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp