Az MTK Budapest formája finoman szólva sem jó. Komoly pofonokat kap, nagyobbakat, mint Franci a pofozóbajnokságban. A Fradi az MTK ellen gálázott, pedig ez a Fradi minden, csak nem jó. Aztán a Puskás Akadémia is megszórta a kék-fehéreket, szólt a gá-gá-gá ott is...

A baj viszont Mezőkövesden nagy igazán, mert a matyóföldiek masszívan a tabella alján, legutóbb a Kisvárda elleni fontos csörtét is elveszítették. Ha ott nyernek, kivégzik a Várdát véglegesen, és lett volna 19 pontjuk. Még maradt volna remény, ami így is maradt a bennmaradást illetően, de realitása a bennmaradásnak nincs. Két keleti együttes szerintem repül, a Várda pedig a Szparival osztályt cserél, legalábbis nagyon úgy fest most a helyzet.

Szóval 'kövesden baj az van, focija viszont nincs ennek a csapatnak. Kutya távozása sem be, Kutya jön megy, de az új mesterrel sem igazán változott semmi. Bele-belenéztem a Várda elleni csörtébe, de ha csak a száraz számokat nézzük, a 2 kaput találó lövés, az egy szöglet otthon a Várda ellen, az nagyon gyenge...Mint a kavics tavasza, hisz Kuttorral már a góllövés sem ment az utóbbi hetekben.

Adott tehát egy MTK, amely együttes gödörben, zsinórban három komolyabb zakó, bár az is igaz, hogy papíron jobb csapatok ellen. Ezt a negatív szériát kell megállítani, és azt hiszem, itt már a pontszerzés is olyan, ami pozitívum lenne. Az MTK-nak reálisan egy célja van, ez pedig a bennmaradás, ehhez most egy pont is jól jön.

A Mezőkövesdben meg tényleg semmit nem látok, de az MTK is vigyázni fog hátul, mert a Puskás meg a Fradi elleni kapott dugók azért biztos óvatossá teszik a budapesti együttest. A 'kövesd utolsó 3 meccsét idegenben döntetlenre hozta, szerintem ma is kibekkeli a 0-0-t.

MTK Budapest - Mezőkövesd: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp