A 24. forduló jön a magyar élvonalban, ahol még vezeti a Paks a tabellát, egy pont előnnyel, viszont a vesztett pontok tekintetében már a Ferencváros áll jobban. Nem sokan számtottak rá, hogy tíz fordulóval a vége előtt ilyen szorosak lesznek a csatározások az aranyért, de ez a szituáció áll fenn.

A Paks az elmúlt években a magyar csapatok közül a leggóldgazdagabb bajnokikat, felkészülési meccseket játszotta Bognár György irányítása alatt. Elől-hátul is potyogtak a gólok, ami ebben az szezonban előre vitte a csapatot az a változás, hogy Bognáréknak sikerült a védekezést stabilizálni, s így ugyan nincsenek olyan nagy gólhalmazok a találkozóikon, viszont eredményességben egyértelmű az előrelépés.

Odahaza legutóbb egy Zalaegerszeg elleni bukta sikerült 3-4 arányban, de aki látta azt a 90 percet az tudja iszonyat mázlival akault ki a végeredmény. Fűcsomón megpattanó, majd gellert kapó, kapust becsapó labdával sikerült fordítania a ZTE -nek.

Kisvárdán és az MTK ellen már sikerült a javítás, most odahaza is a győzelemre törhetnek a tolnaiak.

A Debrecen jó passzban volt, ám a Fradi eleni emberelőnyös, hosszabbításban elbukott Magyar Kupa meccs kicsit megrogyasztotta őket. Erre jött rá a két nappal későbbi (Blagojevics kritizálta a programot kilakító MLSZ embereket is) a sereghajtó Mezőkövesd elleni gyatra 0-1 -es vereség.

Dzsudzsákénak alaposan összekell kapniuk magukat a vaárnapi ebéd utáni, korai találkozóra, ha pici esélyt is szeretnének a pontszerzésre.

Szerintem az utolsó hazai bukta után a Paks nem fog újra botlani és a hazai szurkolókat kiszolgáló futballal fogja letudni a DVSC elleni bajnokit.

Paksi SE - DVSC Debreceni: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp