Ismerjük a mémet, amin a bejött a papírforma szerepel. Ha a szigetországi széljárás nem változik, akkor fiatal vékony barátunk szombaton a kelet angol kisvárosba, Norwich-ba látogathat.

A Championship legutóbbi játéknapján a West Brom mindössze ikszelt a Brentforddal és mivel meglepetésre a Middlesbrough simán kikapott az Aston Villa-tól (0-3), így az első két helyen álló Norwich és Leeds kicsit ellépett üldözőik elől. A listavezető ezt az előnyt szeretné növelni, de minimum tartani a szombati fordulóban.

A magyarok számára ismerősen cseng Teemu Pukki neve, aki nemcsak a válogatottban volt eredményes az ősszel, hanem a kanárik csapatának is az alapembere, ha nem az egyik legjobb formában lévő játékosa. Egy hete a Rotherham (3-1) elleni sikerből is góllal vette ki a részét, ami már a tizenegyedik volt neki a szezonban. A középpályán a 21 éves argentín Emiliano Buendía emelkedik ki teljesítményével. Vezetésükkel a City az utóbbi nyolc meccséből hetet meg is nyert, így az egészen kiváló formában várják a szombatot.

Sose lehet biztosra menni egy éllovasnak egy kieső zónában lévő csapat ellen, így a Bolton ellen sem gondolom, hogy könnyű menet lesz. A Wanderers hiába áll az utolsó előtti helyen, de a 20 meccsen kapott 26 gól azért nem rossz teljesítmény. A két rutinos belső védő Beevers és Wheater aki leginkább borsot tör a támadók orra alá. Probléma ellenben akkor van, amikor megszerzik a labdát, mert mindössze tizenháromszor juttatták az ellenfél kapujába.

Nem várok gólparádét tehát a Carrow Roadon, és a választott szorzó sem eget verő, de ha csak egyszer durrant Pukki, a tét még visszajár.

Norwich City - Bolton: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp