Azért na, a hollandok egy alapvetően futós kézilabdát játszó válogatott, így ez a 23,5-es határ több, mint csábító, még akkor is, ha a franciák az egyik legjobban védekező csapat. Groot a románok ellen agyrázkódást szenvedett, gyakorlatilag majdnem 3 meccset végig pihent, de tud játszani a házigazdák ellen, egy friss, kipihent Groot azért nagyon sokat tud lendíteni egy csapaton. Beállós problémával lehetett számolni velük, Broch felhagyott a kézivel, Snelder pedig sérült, így Dulfer lett a "vész" beállós, aki olyannyira belejött a szerepbe, hogy 15 találatot és temérdek hetest hozott össze. Groot nélkül is szállították a gólokat, Abbingh és a friss anyuka Polman vette át a stafétabotot, így a támadásokkal nem volt különösebben baj. Wester a kapuban parádézik, nem riad vissza a hosszú indításoktól, ami eddig kifizetődő volt a hollandoknak.

A franciák kicsit megleptek, pozitív csalódás, tudnak ők normális kézit is játszani, ha akarnak, plusz a hazai pálya is ad nekik egy löketet. A 24 gólt csak az első meccsen az oroszoktól, és a legutóbbi gólfesztiválon a szerbektől kapták meg, de ez az ág valamelyest könnyebb volt, a dánok és a montik sem arról híresek, hogy nagyon megszórják az ellenfelet. Ez a francia védelem még mindig kemény, de nekem az évek alatt már mintha puhulna, öregednek ők is, a sorozatterhelés több hibát hordoz magában, meg már azért van ellenszer a keménységek ellen is.

Összességében a hollandok nem egy beszari kézit játszó csapat, egyik poszton sincsenek hiányosságok, a mai gyors, rohanó kézilabdában nem egy nagy ördöngősség 24 gólt összehozni.

Franciaország (n) - Hollandia (n): Gólok száma Vendég csapatnál - Felett/alatt tipp