Két jó lábmunkás, jó formában lévő, befejező ütéssel rendelkező, de inkább rallizó játékos egy 3 szettgyőzelemre menő meccsen, na ezt hívják over gyanúnak.

Kettejük közül Kohli a komplettebb játékos, mindkét oldalról korrekten üt, szépen építi fel a pontokat és nagyon ügyesen dolgozik a hálónál. Idén már 35 a német, lesznek komoly hullámvölgyei idén az tuti, de most éppen jó passzban van, az idei két veresége közül egyik sem szégyen, az újjászülető Berdych és az élete teniszét játszó Sandgren állította meg az év első két hetében. Jól ütötte a labdát, nem volt sok buta hiba, az első körben az elsőbálozó Li Zhe ellen nem kellett megizzadnia, így jó teljesítményt várok tőle most is.

Sousa sokkal egyoldalasabb játékos, hiszen a fonákja komoly hibafaktor, azzal csak játékban tartani tud, ha egyáltalán. Viszont a tenyerese nagyon jó ütés, azzal és a remek lábmunkájával mindenki dolgát meg tudja nehezíteni egy-egy jó napján. Az auckland-i tornán Norrie ellen láttam játszani és jó volt, a szerva sem volt gáz, tenyeresről meg szinte nem is hibázott, nagyon jól ütött. Az első körben komoly öt szettese volt a másik futógép Pella ellen, de a fizikuma rendben van, így nem hinném, hogy emiatt kevesebb esélye lenne. Persze, ha ismét 5 szett lesz, ott már nem rá fogadnék, de addig bőven meccsben tarthatja magát.

Eddig négyszer találkoztak, 2-2 az állás, salakon tudott 2 szettben nyerni Kohli, a többi meccsükön hozott szettet a portugál és nagyon szoros meccsek voltak. Határozott adogatása van a németnek de nem annyira, hogy ritörnözhetetlen legyen, így ki fognak alakulni a labdamenetek bőven, onnantól meg már lutri. Legalább négy szettet várok a fiúktól.

Kohlschreiber, Philipp - Sousa, Joao: Szettek száma - Felett/alatt tipp