Alapvetően nem egy olyan line amit a Fradi ne lenne képes megugrani, de, és itt jön a de, szerintem 30 alatt maradnak a zöld-fehér mezes csajok. A Fradi valószínűleg a Győr mögött a 2. helyen zár a bajnokságban, jobb az ETO, ezt a vak is látja, nyerte az első egymás ellenit, ügyel a gólkülönbségre is idén szóval a 2. hely a realitás. Ráadásul az ETO hattal verte a Fradit, azt kizártnak tartom, hogy ez visszafelé is megtörténjen.

Aztán most van április 3. hétvégén, azaz pontosabban vasárnapkora délután, szó szerint dél után 13:30-tól már FTC Rosztov, ahol a cél továbbjutás, és a BL Final Four. A Fradinak egyértelműen az most a prioritás. Közben azért a Vác halkan-csöndben az 5. helyen áll a tabellán, egy pontocskával van kevesebb, mint a pénz két marokkal szóró Siófoknál. A Vác képes lehet megszorongatni a Fradit!

Arenhart amikor üres kapura dobott góljaival kivégezte a kapuból a Siófokot, az sem volt smafu, aztán a B'csaba és a Várda is meg lett farkalva, hát a Győr épp nem, de a Győr más kategória. Én a Fradiban azért olyan sok lendületet nem érzek, Főleg Kovacsics Anikó az, akinek nem ez élete szezonja. Pena mikor milyen napot fog ki, dobhat ő 15 gólt, de kettőt is. Igazából itt az under mellett az szól, hogy csak itt van az a Rosztov elleni meccs, nem lenne jó, ha akár Pena, akár más kulcsjátékos a cél előtt sérülne le. Márpedig a cél a BL FF, aztán ha oda bekerül a Fradi, már jöhet akármi. Elek Gábor biztosan forgatni fogja a csapatot, limitálja a kulcsemberek perceit, és nem hajtja szét őket. Éhesnek kell maradni, és bár a Fradi nem játszik lassan, szerintem rohanni ma sehová sem fognak. Az a 39 gól, amit a Fradi otthon lőtt a Vácnak, meg sem lesz közelítve.

Vaci NKSE (n) - Ferencvárosi TC (n): Gólok száma Vendég csapatnál - Felett/alatt tipp