Szombaton rendezik a Fradi utolsó hazai bajnokiját, ahol a már bajnok csapat a DVSC együttesét fogja fogadni. Számomra a legérdekesebb ezzel kapcsolatban, hogy Rebrov a bajnoki cím megszerzése után egyből bejelentette, hogy az Újpest meccs után fiatalokat, illetve olyanokat fog játszatni, akiknek bizonyítaniuk kell, hogy helyük van a keretben. Ennek függvényében egy felforgatott kezdő tizenegyet várok, amivel ellentétbe, a mostani 1,5 körül hazai szorzó kimondottan alacsony. A motivációja max. annyi lesz a csapatnak, hogy a játékosoknak tényleg kell bizonyítaniuk, ha jövőre szeretnének a BL-selejtezőjében játszani, azonban ez ugyanúgy meg van a másik oldalnál is, akik az Európa Ligába vágynak.

Herczeg András együttese hajt a dobogó alsó fokára, ami biztos indulást jelentene. Az utóbbi fordulókban kicsit megtorpantak, mivel két forduló óta nyeretlenek, azonban semmi sincs számukra elveszve még! Előzik eddig az Újpestet, míg a Honvéd tisztes távolságból követi őket (-3 pont). Szerintem Herczeg András kellőképpen felfogja tüzelni a csapatát (ez a Kisvárda ellen nem ment) és ez nyerő lehet egy kicsit leengedett FTC ellen. Láthattuk, hogy a Honvéd ellen se tudtak már felpörögni a zöld-fehérek, pedig akkor nem is volt náluk nagy pihentetés - ellentétben a mostani előjelekkel. A Debrecen az utolsó fordulóban a Paksot fogadja, így nagy valószínűséggel, ha ebben a fordulóban megőrzi a harmadik helyét, akkor az utolsóban már meg fogja tudni tartani. Plusz adalék ehhez az összecsapáshoz, hogy a Fradi idén nem szeret Lokival játszani: ősszel 2-2-t játszottak, míg tavasszal Zsóri szenzációs góljával győzött a DVSC Debrecenben.

Érdemes megemlíteni még egy fogadás fajtát ezzel a találkozóval kapcsolatban. Mivel várható a FTC tartalékolása, így az oddsok a kezdőtizenegy kihirdetése és a találkozó kezdete között biztosan nőni fog hazai oldalon. Tehát az az opció is erősen játszik, hogy most pénzt raksz az X2-re, majd a kezdő sípszó előtt a hazaira. Valószínűleg így érhető el a meccsen a biztos profit.

Ferencváros - DVSC Debreceni: Dupla esély - Dupla esély tipp