Elérkezett az utolsó forduló az Orosz Premier Ligában is. A Zenit ha nem is utcahosszal, de magabiztosan szerezte meg története ötödik bajnoki címét. Az egyedüli nyitott kérdés, már csak az, hogy ki végez második helyen. Az egyenes ági Bajnokok Ligája szereplés a két ötvenhárom pontos csapat, a címvédő és a második helyen álló Lokomotiv és a Krasnodar között döl el. Mindkét csapat otthon gyűjtheti be a három pontot, de ellentétben a fővárosiakkal a dél-orosz csapat ázsiai győzelmét meglepően magas oddson mérik.

A vendég Rubin Kazan csalódást keltő szezonon van túl, és szó szerint már csak túl szeretnének lenni az utolsó útjukon és az utolsó meccsükön. Kiesési problémáik nem voltak, de az európai indulás is csak álom volt számukra; igazából nem történt semmi különös csak megismételték a tavalyi tizedik helyület. Az eddigi huszonkilenc meccs alatt aratot hét győzelem mellett szomorúbb azonban, hogy házi gólkirály mindössze hat góllal a belső védő, Egor Sorokin! A fiatal orosz a Zenit elleni idegenbeli győzelem (2-1) alkalmával ráadásul duplázni tudott. Ez volt azonban az egy meccs volt amikor mindhárom pontot elvitték otthonuktól távol!

A Krasznodar Stadionba sem esélyesként utaznak. De ahhoz, hogy a bikák megszerezzék a második helyet nem elég, ha otthon tartják a pontokat: a Lokomotiv kezében van a sorsuk.

Murad Musaev fiai ennek ellenére biztosan mindent elkövetnek, hogy a kilátogató szurkolókat szórakoztassák ( átlagban több mint 24000-res látogatottsággal bírnak), és ha csak egy góllal nyernek a tét visszajár.

FC Krasnodar - Rubin Kazan: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp