Kénytelen voltam többször megnézni, majd pedig még néhányszor ellenőrizni is a fogadóirodák által kínált szorzót, mert az odds láttán arra kezdtem gyanakodni, hogy rosszul látok vagy valamilyen bajság történt a szememmel. Ám kiderült, hogy nincsen semmi probléma sem, szerencsére nem nincs baj a látásommal, hanem tényleg az van, hogy számomra meglepően magas szorzót kínálnak arra a bukik, hogy/ha legalább két gól lesz az Argentína - Kolumbia mérkőzésen. Hát... én úgy vagyok ezzel, hogy vélhetően nagyon alaposan "elszámolták" magukat a fogadóirodáknál. Ez esetben, mármint az 1,5 gól feletti szorzóval, nyilván csakis az lehetséges, hogy én nem tudok valamit, hiszen amúgy teljesen egyértelműen az a helyzet van, hogy ezen egymás ellen játszó csapatok játékosai vígan, röhögve és nagyon lazán bírnak szerezni legalább két gólt a meccsen. Nem igazán értem én ezt a kínált szorzót, de az tutira biztos, hogy ezt a lehetőséget nem hagyhatom ki.

Egy olyan találkozóra ajánlják azt a bukik, hogy legalább két gól lesz a mérkőzésen, ahol gyengék a védelmek, a kapusok sem a legjobbak közé tartoznak, viszont a két együttes focistái között olyan potenciális gólszerzők szerepel(het)nek - többek között -, mint Lionel Messi, Paulo Dybala, Angel Di Maria, Lautaro Martinez, Sergio Agüero, Matias Suarez, Duvan Zapata, Roger Martinez, James Rodriguez, Luis Muriel és Radamel Falcao. Amondó vagyok, hogy ezeknek a bukmékereknek teljesen "elment az eszük", vagy pedig én nagyon alaposan lemaradtam valamiről. Momentán semmi egyéb másik dolgot nem tudok elképzelni.

Még most, amikor írok ezeket a sorokat, sem bírom ép ésszel felfogni, hogy a fogadóirodák ilyen szorzót kínálnak arra, hogy legalább két gól lesz az Argentína - Kolumbia találkozón. Elképedtem! Nagyon! Szerintem ez már olyan dolog, amelyik egyáltalán nem érdemel abszolút semmilyen bővebb magyarázatot. Csak fogadni kell, oszt annyi!

Én éppen ezt teszem.

Tipp: Argentína - Kolumbia, 1.5 gól felett.

Argentína - Kolumbia: Gólok száma - Felett/alatt tipp