Egyik csapat sem nevezhető, szerintem, még csak közepes színvonalúnak sem, de azért mégis azt vélem, hogy a jelenlegi Peru kissé jobbnak számít Venezuelánál. Persze, nem nagyon, de arra azért talán jó lehet a perui nemzeti csapat, hogy gólt szerezzen a Venezuela elleni találkozón. Sőt, talán még arra is jó lesz a teljesítménye, hogy nyerjen. Bár azért erre most nem tippelek, hiszen nekem bőven elegendő lesz annyi is, hogy gólt szerezzen a perui válogatott.

A perui gólszerzés - és győzelem - már csak azért is fontos lehet, mert az együttes egyazon csoportban van a házigazda és nagy favorit Brazíliával. Mivel várható, hogy Peru vereséget fog szenvedni a brazilok elleni találkozón, s így tehát pontot sem fog szerezni azon a meccsen, a perui gárdának a Venezuela és Bolívia elleni meccseken kell megszereznie a továbbjutást érő 2. helyhez szükséges győzelmeket. Vagy legalább annyit muszáj "összehoznia", hogy a szintén továbbjutást érő 3. helyen végezzen olyan eredménnyel, amely a legjobb két csoportmásodik válogatott közé sorolja Perut.

Azt már a Brazília - Bolívia nyitómérkőzésen látni lehetett, hogy Bolívia válogatottjától nem kell tartani, hiszen esetükben a focit "ugató" játékosok gyülekezetéről van szó, viszont azt is látni lehetett, hogy nem lesz majd könnyed sétagalopp a Bolívia elleni összecsapás, ugyanis az a csapat, ha már focizni nem tud, simán betömörül a saját kapuja elé, megpróbálja majd valahogyan "kibekkelni" a meccset, s abban fog reménykedni, hogy az előrefelé rúgott labdák egyikéből-másikából lesz valamilyen helyzetre emlékeztető momentuma. És talán, miért is ne, akár gólja is.

Az előbbiek alapján eléggé egyértelműnek tűnik, hogy Perunak a venezuelaiak elleni találkozón érdemesnek tűnik győznie vagy legalábbis gólt-gólokat szereznie. Ez a dolog elvileg sikerülhet is, hiszen várhatóan Christian Cueva, Edison Flores és Andy Polo is ott lesznek majd a csapatban. Természetesen Christian Cueva gólszerzése valószínűsíthető leginkább, ám azért szabad a pálya, bárki perui focista próbálkozhat. Már csak azért is, mert létfontosságúnak tűnik a vendégek gólszerzése.

Tipp: szerez gólt a vendégcsapat.

Venezuela - Peru: Gólok száma vendég csapatnál - Felett/alatt tipp