Julia Görges és Serena Williams összecsapása fifty-fifty így elsőre szerintem. A kisebb odds Serenára perpillanat inkább a nevének szól, mintsem a pillanatnyi esélyeknek.

A német leányzó remekül hangolódott a wimbledoni tornára. Birminghamben döntőig jutott, ahol csak a friss RG győztes Barty verte meg, míg itt Wimbledonban eddig két 2-0ás győzelmen van túl. A játéka igazi füves játék, így nem véletlen, hogy az elmúlt években igen csak ingatag német játékos pont most lendült újra formába.

Serena Williams nekem sose volt egy nagy kedvencem, de amit elért korábban abba nem lehet belekötni. Azonban ebben az évbe még nem nyert tornát, és véleményem szerint most se fog. Egyszerűen nincs meg az az átütő erő a játékában, amivel korábban lemosott majdnem mindenkit a pályáról. Lomhábbnak tűnik mint korábban és többet is hibázik. Nem mondom, még ígyis top 10-es játékos ebbe az igencsak szeszélyes női mezőnyben, azonban mostmár sokkal jobban megfogható mint régebben volt.

Itt a kulcs véleményem szerint az lesz, hogy a német lány mennyire hiszi el, hogy megverheti Serenát. Tavaly simán, 2 szettben verte az elődöntőben Williams a németet. Azonban most érezhetően nem megy neki a játék úgy mint régebben ment. Ezzel szemben a német leányzó kirobbanó formában van, érzi nagyon a pályát.

Még mindig nem tartom annyira erősnek fejben Görgest, hogy be merjem vállalni a győzelmét, de 1 szettet szinte biztos vagyok, hogy nyerni fog, mert egyszerűen a mostani formák alapján nem tudom elképzelni, hogy sima két szettben megverje ez a Williams Görgest.

Williams, Serena - Goerges, Julia: Szett hendikeppel - Hendikep tipp