Ránéztem erre a meccsre, és az ugrott be egyből, hogy over. Mekkora over? Hatalmas over. Sloane Stephens fog játszani Johanna Kontával. Hatalmas meccsre számítok, mindketten nagyütők, és mindketten nők. Ez már elég indok számomra egy overre.(Légyszives a hölgy olvasók ne kövezzenek meg, imádom őket ettől még, de hát na...:) ) Ráadásul ott van még a sorozatmegszakítás is, hogy Konta 11(!!!) meccse nem játszott 3 szettes meccset. Ez brutál szám, most már nagyon itt lenne ideje egy 3 szettes meccsnek.

Az amerikai lány, Stephens Bacsinszkyt és Wangot verte 2 szettben. Én abszolút rendben látom a játékát, és a formáját. Remek szervás, kemény alapvonali játékkal, nem véletlen lett GS bajnok Stephens.

Konta is eddig remekül játszott a torna során. Bogdant és Siniakovát is lazán verte, és önbizalommal telve készülhet a Stephens elleni meccsre. Rá is igaz az, mint ellenfelére, hogy remekül szervál és nagyon jól üti a labdákat alapvonalról.

Amit itt várok a meccsen az az, hogy püffölni fogják egymásnak a labdákat szépen, amibe bele-bele fognak azért hibázni. Mert nagyon ritka az, főleg ha két azonos tudás szinten lévő játékosról van szó, hogy stabilan 2 szetten át letudják ütni a másikat a pályáról. Szerintem az első szettet hozza az egyik, egy 3-6-al, majd a másodikat a másik leányzó és aztán a döntő, nagyon szoros 3. szettben eldöntik melyikük megy tovább. Ami számomra nagyon biztos, hogy ez egy hatalmas over lesz, így a tippem azért egy biztonsági tipp: 20.5 játék felett lesz a meccsen.

Stephens, Sloane - Konta, Johanna: Játékok száma - Felett/alatt tipp