Egyetlen hiányzó sem lesz a milánói együttesben, így pedig adott esetben például akár a Samir Handanovic, Milan Skriniar, Stefan de Vrij, Diego Godin, Kwadwo Asamoah, Stefano Sensi, Marcelo Brozovic, Nicolo Barella, Antonio Candreva, Alexis Sanchez, Romelu Lukaku kezdővel is indíthatja a meccset a hazaiak edzője. Amennyiben Antonio Conte Inter-edző az előbb említett összeállításban küldi majd pályára csapatát és a játékosok pedig közel azon a szinten fognak teljesíteni, amire képesek, akkor a vendégcsapatnak abszolút semmi esélye sem lehet a pontszerzésre. Pedig az Udinese sem panaszkodhat majd a hiányzókra, hiszen várhatóan csak egyedül a holland Hidde ter Avest lesz kénytelen kihagyni ezt a meccset, a többiek pedig mindannyian egészségesek és játékra alkalmasak. Ám szerintem annyira erős a korábbiakban említett Internazionale összeállítása, hogy ebben az olasz élvonalbeli bajnokságban csak a torinói Juventus lehet vele azonos szinten.

A vendégeknél várhatóan a 25 éves argentin Juan Musso lesz a kapus, de neki nem sok jót jövendölök az Alexis Sanchez és Romelu Lukaku alkotta milánói csatárduótól. Én személy szerint kíváncsi leszek az Inter két ifjú támadó középpályása, Stefano Sensi és Nicolo Barella teljesítményére. Eddig tényleg abszolút nem érdekelt ez az Internazionale Milánó, ám most feltűnt ez a két csávó, Sensi és Barella, őket pedig figyelem majd, hogy miként fejlődnek. Igaz, egyelőre még csak ott tartok, hogy nem bírom megmagyarázni magamnak, hogy ezek a focisták miért éppen ezt az általam nem kedvelt alakulatot választották maguknak. De úgy vagyok ezzel, hogy ha ők ezt akarták, akkor hát legyen meg az ő akaratuk. Tévedni emberi dolog.

Valószínűleg "bunkerfocit" fog játszani a vendég Udinese. Mindenki be fog tömörülni a saját kapuja elé, védekezni fognak "ezerrel" a játékosok és minél tovább megpróbálják "kibekkelni" kapott gól nélkül. Az Inter saját maga nehezítheti meg a dolgát, ha nem szerez majd viszonylag korán egy gólt, ám amennyiben mégis sikerülni fog a korai gólszerzés, akkor szerintem a találkozó végkimenetele már nem, hanem csak a gólkülönbsége lehet kérdéses.

Tipp: győz az Inter.

Inter - Udinese: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp