A tegnapi nap és a mai nap folyamán rendezik a Bajnokok Ligájának első fordulóját. Már a tegnapi nap is remek összecsapásokat hozott és a mai nap is rendeznek nagyon izgalmasnak ígérkező meccseket. Ilyen lesz a Shakhtar Donetsk és a Manchester City párharca is, ahol nagyon nem szabad leírni az ukrán csapatot, mert simán benne van a mai meccsbe egy meglepetés eredmény is akár.

A Shakhtar az Ukrán Bajnokságot vezeti hibátlan mérleggel. Az eddigi 7 összecsapásukból hetet sikerült megnyerniük, ami azért annyira nem meglepő eredmény, hisz a Dinamo Kijevvel karöltve toronymagasan a többi csapat felett állnak. Egy nagyon kis kreatív focit játszó csapatról van szó, akiket leírni sose szabad, a Cityt is hozták már régebben kellemetlen helyzetbe.

A Manchester City csapata meglepetésre kikapott a hétvégén a Norwich-tól, ami nem túl jó előjel rájuk nézve. Pláne ha még azt is hozztesszük, hogy már Stones se bevethető, így Otamendi maradt az egyszem középső védője a Citynek, és a hírek szerint Fernandinho fog beállni az argentín mellé védőnek. Szóval így áll most a manchesteri alakulat. Guardiolának volt min törnie a fejét a hétvége folyamán. Elől még mindig bitang erős egyébként az angol együttes, úgyhogy más lehetőségük nem nagyon maradt. Több gólt kell lőni, mint amennyit kapnak.

És akkor itt érkezünk el a tipphez. A norwich 3-at lőtt nekik a hétvégén. Nem tudom elképzelni, hogy a Shakhtar, akit jobb csapatnak tartok a City-nél ne lőjjön legalább egy gólt. Egyébként is egy jó iramu, pörgös meccsre számítok, de a fentebb említett tényezők pedig mégjobban megerősítettek abban, hogy tenni kell a hazai gólt szerez tippet.

Shakhtar Donetsk - Manchester City: Gólok száma hazai csapatnál - Felett/alatt tipp