Eleget hibázott a Barcelona, nem fér bele több botlás

A katalánok nem túl fényesen kezdték a La Liga idei küzdelmeit. Az első öt fordulóban a két hazai mérkőzésüket egyaránt 5-2-re nyerték meggyőző játékkal, azonban mindhárom idegenbeli összecsapásuk betlivel végződött. Bilbaoban és Granadában vereséget szenvedtek, Pamplonában pedig csak 1 pontot szereztek az Osasuna vendégeként. Ezzel máris 4 pontos hátrányban vannak az ősi rivális Real Madriddal szemben.

A Villarreal pont 1 ponttal gyűjtött többet eddig mai ellenfelénél. De többek között a Real Madrid ellen is begyűjtöttek egyet, ahogyan a jól rajtoló Granada ellen sem maradtak pont nélkül Cazorláék (4-4!).

Ma végre visszatérhet Messi a Barca élére több hetes kihagyását követően. Noha Granadában már beszállt a második félidőre, ott még nem tudta megváltani a világot a Fifa által a 2018/2019-es szezon legjobbjának megválasztott labdarúgó. Ma azonban talán összeállhat a Messi - Suarez - Griezmann támadó hármas akár a kezdő tizenegy részeként is, nem lehet tehát túl nyugodt a Villarreal védelme. Már csak azért sem, mert a gödörben lévő Barca mindent el fog követni, hogy ne szakadjanak le még jobban az élbolytól, több baki nem fér bele, pláne otthon. A NouCamp-ba amúgy sem nyerni jár a sárga tengeralattjáró legénysége, egészen 2010-ig kell visszakeresnünk az eredményeket, hogy olyat találjunk, amikor a Villarreal nem vesztesként hagyta el a pályát. Meglepődnék, ha ma törne meg ez a sorozat, Messiék ma nem hibázhatnak, úgy gondolom reális a hazai sikerre kínált 1.30-as odds.

FC Barcelona - Villarreal: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp