A vendég németek győzelmére tippelek. Persze, leginkább csak amolyan "hátha összejön" címszóval megy a dolog, ám némi esélyt mégis látok ezen tipp sikerére, hiszen nekem úgy tűnik, hogy jelenleg egy picivel jobb formában van a vendég német csapat, mint a házigazda angol együttes. Természetesen a döntetlen eredmény is éppen ugyanannyira reálisnak tűnik, mint a Bayern München győzelme, de mivel én nem igazán szeretek döntetlenre fogadni, ezért reménykedek abban, hogy megszerzi majd azt a győztes gól a bajor gárda és 1 góllal fog nyerni (2-3, 1-2, satöbbi, hasonlók).

Ryan Sessegnon és az argentin Giovani Lo Celso, illetve Leon Goretzka és Jann-Fiete Arp és talán a francia Lucas Hernandez és a horvát Ivan Perisic fognak hiányozni a csapatokból. Vagyis teljes joggal lehet azt gondolni, hogy úgy a Tottenham, mint a Bayern München a legjobb játékosaikat szerepeltethetik az egymás elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen.

A két együttes saját hazája focibajnokságában nyújtott teljesítményei, valamint a BL-es B-csoport előző fordulójában mutatott szereplések tudatában is ugyanarra a következtetésre jutottam, hogy ezen a meccsen nagyjából egyenlő erők küzdenek majd meg egymással, de - szerintem - nem 50-50 százalékosak a győzelmi esélyek, hanem inkább 45-55 % az az arány. Vagyis talán lesz esély arra, hogy idegenben nyerjen a Bayern München.

A vendégeknél főleg Robert Lewandowski gólszerzésében vagy gólszerzéseiben bízok nagyon, hiszen úgy vélem, hogy mostanában tényleg jó formában van a lengyel válogatott csatár, s ez a jó forma akár Londonban is gólban vagy gólokban mutatkozhat meg. És azért ott van még a vendégeknél az a brazil Philippe Coutinho is, akinél úgy tűnik, hogy annyira jól halad a németországi beilleszkedés, hogy ez talán még szerzett gólt is eredményezhet az - átmenetileg - Angliába visszatérő labdarúgónak.

Tipp: győz a Bayern München.

Tottenham - Bayern München: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp