Humbert egy jo kis francia jatekos, top 20 kornyeke stabilan hozhato lesz a szamara. Nyulank balkezes srac, tehat a szervaja az elso szamu fegyvere, de turelmetlen es az uteseit sem mindig okosan valassza meg. Az ev elejen a gall teremtornakon lett igazan ismert, de osszel nem megy neki fedett korulmenyek kozott. A teljesen szetesett Haase es a salakos Kovalik legyurese kotelezo feladat volt, de Maden, Stakhovsky, es talan meg Vesely is az lett volna, megsem sikerult. Hozzatennem, masfel eve meg ITF szinten tolta ez a fiatalember, nem ehhez az iramhoz szokott, valoszinuleg mentalisan es fizikailag is farad.

Goffin megveresehez pedig ott kene lenni, a belga ugyanis megint elkapta a fonalat az ev vegere. Ezen a hazai tornan nem nagyon megy neki (bar Schwartzmantol es Tsitsipastol ki lehet kapni), de az elmult evekben durvan megnyomta az azsiai heteket hatalmas skalpokkal, dontokkel, tornagyozelmekkel, igy ki is zsigerelte magat mire hazaert. Iden "szerencseje" volt, viszonylag hamar talalkozott olyanokkal akiket szinte keptelen legyozni (Djokovic, Federer), de igy is meg tudta mutatni hogy kozel van a legjobbjahoz - es meg szufla is maradt.

A kis David nagyon stabil az alapvonalrol, ez Humbert szamara nem jo omen, az ilyen stilusu jatekosok ellen nem megy neki. A belga "klonja", Kecmanovic ketszer is lesimazta iden, de Maden is hasonlo tipusu teniszezo. Nem varom nagyon konnyu meccsnek, de Goffin nem blamalhat ekkorat hazai palyan, tenyleg nagyon offosnak kell lennie hogy ezt elveszitse.

Humbert, Ugo - Goffin, David: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp