Megyünk tovább, nincs megállás. Hét elején, még jobb szorzókat kaptunk volna erre a találkozóra, csak a fogadóirodák is kapcsolat, ezért tart a Browns szorzója 1,5 körül. A szorzó emelkedés a Broncos oldaláról betudható Flacco kiesésének. Így lépet előrébb a Browns, aki ezt a mérkőzést behúzhatja.

Broncos ismét egy siralmas idényt tudhat le a csapat, jelenleg 2-6-os mérleggel, sok remény nem maradt. Jöhet ide új vezetőedző, játékos stb. akkor se stimmel valami a csapattal. Lehet a front office körül kellene körülnézni, mert Elway szép munkát végzett, amikor Super Bowl esélyes volt a Broncos, de azóta eltelt idő alatt hibát-hibára halmoz. Plusz a csapatnak nincs normális irényítója, akire hosszú ideig rá lehet bízni a csapatot. Draftról rossz döntések, szabadügynök piacról se a legjobb döntések. Támadó oldalon Flacco kiesésével sok jót nem jósolók, Brandon Allen veszi át a stafétát, róla keveset tudnak a csapatok, még jól is kisülhet. Futó poszton rendben Lindsay-Freeman jól rotálják egymás és viszik a csapatot. Elkapó front kisebb változással meggyengült Sanders elhagyta a gárdát ami nagy érvégés. Sutton lett ez első számú elkapó, mellett Hamilton vagy az újonc TE Fant kaphat labdát. Támadófal gyenge, ami Allen életét se fogja könnyebbé tenni, főleg az elején, amikor kicsit idegesen beszáll. Védelem nem rossz, passz ellen kiváló, futás ellen liga közepe. Nyomásgyakorlás működik, de sackek terén elmarad a csapat. Miller még mindig egyik legjobbja a csapatnak. A belső LB poszt kicsit vékony, nincs igazán megfelelő alakja a gárdának. Secondary passzok ellen hatékony, Harris még mindig a liga legjobb cornerbackjei közé tartozik.

Browns nagy hype-al indult a szezon, aztán csúfos vereség a Titans ellen és jó páran leszálltak a bandwagonról. Jelenleg 2-5-ös mérleg, nem az, amit sok szurkoló remélt, Majd talán jövőre. Támadóoldalon Mayfield nagy kérdőjel a szememben. A statisztikája csapnivaló, rengeteg rossz, buta megoldás és ebből sorra eladja a labdát. A játék hívások is olykor rosszul jönnek. Pedig sokan Mayfieldben látták a jövőt, lehet, hogy eddig tartott. Futó poszton Chubb kiváló és hamarosan Hunt is munkába állhat, ami színesíti a palettát. Elkapó poszt, igazi playmaker játékosokkal tűzdelet, Beckham-Landry bármire képes. Sajnos a TE Njoku sérülés miatt nem bevethető. A támadófal borzalmas, rengeteg sacket engedélyez. Védőoldalon nagyobb dominanciát, ellenállást vártam. Passzok ellen jól helytállnak, de futás ellen borzalmas az egység. Védőfal nevek alapján kiváló, jó, tehetséges játékosok alkotják. De a pass rush sackek terén elmarad. A belső LB sor kicsit lyukas, most Schobert a vezér, Kirksey kiesése mélyen érintette a posztot. Secondary passzok ellen helytáll, Ward jó kis corner lesz.

Összességében Flacco kiesésével, nincs irányítója a Broncos egységének, így a Browns lett a favorit, mait be kell húzniuk. Hazai oldalon a futás fog dominálni, amire a Browns védelmének reagálnia kell és így megfojtják a hazai támadásokat. Nem rossz találkozó, nüanszokon fog múlni, mert a Browns képes lábon lőni magát. De behúzzon a clevelandi csapatot.

Denver Broncos - Cleveland Browns: Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp