Az eltelt 9 hét során sok esetben előfordul, hogy a szorzók beállítása nem megfelelő. Az NFL világa több esetben kiszámíthatatlan egy-egy mérkőzés. Az underdog terén lehet kapirgálni. Ilyen leheta Cleveland Browns - Buffalo Bills összecsapása.

Brwons jelenleg 2-6-ös mérleggel szerénykedik, pedig az alapszakasz előtt nagy hype volt a csapat körül, sokan már a Super Bowlba látták a csapatot. Előfordulhat, hogy ezt a játékosok is megérezték, de a teljesítmény elmaradt. Majd jövőre. Támadó oldalon sok a kérdőjel, főleg irányító poszton. Valahogy Browns irányítók nem hosszú életűek. Mayfield teljesítménye pocsék, 7 TD mellé 12 INT párosul, mérkőzésenként legalább 1-szer eladja a labdát és ez nem fér bele. A támadófal se segíti munkáját, rengeteg sacket, nyomást kell elviselnie. Mayfield életét továbbá az se segíti, hogy a média is rászállt és sorra kapja a kritikát, amit nehéz elviselni és egyre rosszabb helyzetbe kerül. Futó poszton megvannak Chubb jól játszik, plusz Hunt visszatér eltiltásából, elején még biztos rozsdás lesz, majd belejön. Elkapó poszton történt változás, sikerült leigazolni Beckham játékjogát, de eddig nem nyűgözött le a teljesítménye, mellette Landry is kicsit beszürkült. A média már találgatja Beckham következő csapatát, ez se segít a Browns helyzetén. Tight end poszt Njoku kiesésével borzalmas. Védelem nevek alapján kiemelkedő, de egységként passz ellen a liga elején található, de a futást nem tudja kordában tartani. Védőfal rendben, sajnos Vernon kidőlt, pótlását meg kell oldani. A csapat rákfenéje az LB poszt, nincs igazán kiemelkedő vezére, a sérülések átírták, így Schobert maradt. A secondary megbízható, passzok ellen jól megoldják feladatukat.

Bills jelenleg 6-2-es mérleggel áll és ha tartják a szintet akkor a wild card pozíció meglesz. Nem rossz a Bills, szépen játszanak és küzdenek. Támadó oldalon Allen vezeti az egységet, a játékstílusa fekszik a Bills filozófiájához, mert ő is inkább futó irányító. Futásai veszélyesek. Futó poszton Gore-Singletary jó párost alkot. Gore még mindig megbízható RB, és nem lehet rá panasz és csöndesen lépked előrébb a ranglistán. Singletary újonc létére pár év múlva igazi első számú futó lesz, jól játszik és eredményesen. Elkapó poszt gyatra, nincs igazán kiemelkedő egyéniség, talán Beasley, akivel Allen jól kialakította a kémiát. A védelem inkább passzok ellen teljesít kiválóan, a futás lehet a gyenge pont. Védőfalban megvannak, jó meghatározó játékosok alkotják. LB poszt lehetne jobb is, Edmunds játéka nem rossz. A secondary jól fogja a passzokat.

Összességében a Browns a favorit, de ezt a Billst nem szabad leírni. A hazai csapat nagyon hektikus és nehéz következtetni, hogy mikor milyen lábbal kelnek fel. Ellenben a Bills rájátszás esélyes csapat, a passzok ellen jó, a futás lehet a gyenge. De ez a Browns esetében is fennáll, de ők RB poszton erősebbek. Szerintem a Bills megszorongatja a Brwons csapatát, ezért az 1 TD különbség nem fog kialakulni kettőjük között.

Cleveland Browns - Buffalo Bills: Hendikep - Hosszabbítással - Hendikep tipp