Kissé meglepett a bukik által ajánlott majdnem "duplázós" szorzó a hazaiak győzelmére ennél a VfL Osnabrück - Dynamo Dresden német másodosztályú bajnoki mérkőzésnél. Persze, az is megeshet, hogy a bukik nagyon "benézték" a dolgot, de az simán meglehet, hogy ezek a bukik tudnak valami infót, amiről nekem nincsen tudomásom és így én megint "lyukra futok" azzal, hogy a házigazdák győzelmére tippelek. Sebaj, mert nemsokára úgyis kiderül majd.

Egyelőre az van, hogy a 23 pontos házigazda VfL Osnabrück a 6. helyen van, míg a vendég SG Dynamo Dresden a Bundesliga 2 sereghajtója, s 13 ponttal utolsó helyezett. Ebben a fordulóban még FC Heidenheim - DSC Arminia Bielefeld találkozót is rendeznek a német másodosztályú focibajnokságban. A VfL Osnabrück másik riválisa, mert az egyik rivális az előbb említett FC Heidenheim, szóval a másik rivális, az Erzgebirge Aue már játszott ebben a fordulóban és a Jahn Regensburg elleni 1-0-ás hazai győzelme éppen arra volt elegendő, hogy előzzön 3 ponttal és a rossz gólarányával együtt 5. helyezett lehessen. Mivel az FC Heidenheim a nagyon jó formában levő és 4 pontos előnnyel listavezető DSC Arminia Bielefeld ellen fog játszani, simán elképzelhető így mostan, hogy nem bírja majd megnyerni azt a meccset. Ezért aztán az van, hogy amennyiben a VfL Osnabrück győzni tud hazai pályán a sereghajtó drezdaiak elleni találkozón, akkor a 4. helyre léphet előre. Pluszban még az is lesz, hogy közelebb kerül a dobogó legalsó fokán levő VfB Stuttgart csapatához és így a jövőben a német élvonalba való feljutásért küzdhet majd.

Szóval szerintem motivált lesz a házigazda csapat ezen a VfL Osnabrück - Dynamo Dresden meccsen és bizony még jelentős tét is lesz számára. Na, ezért lepődtem meg én kissé, hogy 1.95-öt ajánlanak a bukmékerek a hazaiak győzelmére. Vagy tényleg tudnak valami olyasmit ezek a bukmékerek, amit én még nem tudok erről a találkozóról, vagy pedig szimplán csak bevállalják, hogy lesz, ami lesz, és talán.

Tipp: győz a VfL Osnabrück.

VfL Osnabrück - Dynamo Dresden: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp