Gyorsan megpróbálok lecsapni a Nemzeti Liga következő fordulójának nyitómérkőzésére, a Sutton United - Yeovil Town találkozó góljaira, mert a Boxing Day-en történtek után valószínűsítem, hogy jelentősen esni fog az over 2,5 gól lehetőség oddsa.

A hazaiak egy meglepően magabiztos idegenbeli győzelemmel köszöntötték az ünnepet, az élmezőnyhöz tartozó Woking otthonában. Ezzel, bár csak a 16. helyen tanyáznak a táblázaton, már hatra növelték a veretlenségi sorozatukat a bajnokságban. Javuló formájukhoz és eredményességükhöz góljaival tevékenyen hozzájárul libanoni származású csatáruk Omar Bugiel, aki a csapat másik gólvágóját, az angol Harry Beautyman-t kiválóan helyettesíti. A Yeovil ellen akár már mind a kettőjük játékára számíthat majd Matt Gray menedzser, így nehéz percek várhatnak majd a Gander Green Lane-en a vendégekre.

Azokra a vendégekre, akik várakozásom szerint alaposan meghintették a Torquay United csapatát. Érdekessége volt a találkozónak, hogy Darren Sarll ezúttal a 4-3-3 alakzatot választotta a csapat hadrendjének. Számítása bevált, mert a bal szélen játszatott Myles Hippolyte is eredményes volt a csatársorban. Courtney Duffus továbbra is ihletett formában játszik. Most triplázott és góljaira a Sutton United ellen is számíthatunk. Én úgy gondolom előbb-utóbb a gólkirály jelölt Rhys Murphy gólcsendje is megszakad majd, ezért a vendégoldalról nem félek attól, hogy ne essen le a minimum 3 gól a találkozón. Ehhez a védekezésük is hozzájárulhat majd, mert ahogyan hazai pályán úgy vendégségben is kevés meccset hoznak le kapott gól nélkül.

Jelenlegi formáik alapján mind a két csapat gólszerzését várom a találkozón és úgy gondolom valamerre billenni fog a mérleg nyelve.

Sutton United - Yeovil Town: Gólok száma - Felett/alatt tipp