A vilagbajnoki cimvedo is megkezdi a vilagbajnoksagot, ezt Mexiko banhatja. A germanok az utobbi negy vb-n igy startoltak: 2002 Szaud-Arabia 8-0, 2006 Costa Rica 4-2, 2010 Ausztralia 4-0, 2016 Portugalia 4-0. Nem tul jo omen. Lownek egyebkent is bikaeros csapata van, akar ket, trofeara joggal palyazo squadot ossze lehetne rantani. Ezt bizonyitottak a Konfoderacios Kupan, ahol B csapattal is nyertek.

Tobbek kozott a mai ellenfel, Mexiko ellen is. Hogy, hogy nem, ott is negyet ramoltak be, 4-1 lett a vege, pedig a compadrek nem igazan tartalekoltak. Most olyanokkal kell majd szembeznezni, mint Muller, Draxler, Reus vagy eppen Werner, akik gyorsak, technikasak, es nem lehet mellettuk hibazni, marpedig Mexikonak boven sebezheto a vedelme, nem ilyen tamadokhoz szoktak. Magassagi folenyben megint csak nem lesznek, nem lenne meglepo egy nemet fejesgol. Gyengejuknek a pontrugasok utani szituaciokat, es a nagy meccseken valo szetesest tartjak (Wernerek mellett Chile is het talalattal kinalta meg oket), szoval maradjunk annyiban, nem ma fognak lepeseket tenni a tovabbjutas fele.

Azert tamado potencial van ebben a gardaban, eleg csak a fulcimpaval is golveszelyes Chicaritora, vagy a szelekre gondolni, ahol Vela es Lozano lekontrazhatja a tulsagosan fent tartozkodo vedelmet (Osorio szerint igy foghato a nemet csapat), szoval egy esemenydus, golgazdag meccs is lehet ebbol. Ezt a nagyon ovatos hendit azert jobbnak erzem, a gyozelmuk biztos, a tobbi attol fugg mennyit adnak ki magukbol.

Németország - Mexikó: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp