Szerintem itt ezen a mérkőzésen egy jelentősen elméretezett oddsot találhatunk. A Stoke 21. helyen áll a tabellán, 26 mérkőzésen 24 pontot szerzett, egy ponttal áll a kiesőhelyek felett, a gólkülönbsége jelentősen negatív (33-42). Ha pedig a hazai mérkőzések tabelláját nézzük, a Stoke tök utolsó: 4-2-7 mérleg, 17-20-as gólkülönbség. A Millwall ezzel szemben 7. helyen áll az idei évadban, egy hellyel van lemaradva a play-off helyektől, a Swansea 1 pont előnnyel megy. A 26 mérkőzésen 40 pontot szerzett a csapat, a gólkülönbsége pozitív (34-32). Az idei szezon egyik meglepetését nyújtják, idegenben habár nem pozitív a mérlegük, de az utolsó öt meccsük eredménye: 3-2-0. Szóval itt érzek keresnivalót.

Elkezdtem már tegnap este vizsgálni a mérkőzést. A Stoke alacsonya oddsát az adhatja, hogy az előző fordulóban a Huddersfield otthonában nyertek 5-2-re. Erre mondják azt, hogy „kiszaladt eredmény”. Nem volt előzménye, és ha megnézzük azt a meccset, abban sem volt benne, 2-1-re még a Huddersfield vezetett, aztán valami történhetett a mérkőzés közben, amit sajnos nem tudtam kideríteni. Aztán ha megnézzük az ezt megelőző, hazai pályán aratott győzelmüket, az is kétségeket hagy nekünk a formájukat illetően: ugyan a Sheffield Wed. Együttesét 3-2-re, de két góljukat is a 90. perc után szereztek, tehát lényegében az utolsó pillanatokban fordították meg a vereségre álló meccsüket. Erre mondják: „szerencse”.

Ehhez a két ténykérdéshez kezdtem még információkat keresni, és beleszaladtam két külföldi tipster elemzésébe is, akiket én nagyon komálok. Az egyik mrgol, aki szerint „nincs indok erre az oddsra”, és nem talált a hiányzói listában sem olyan adatot, amely ezt a téves oddsot okozhatta. A másik tipster Luke, aki a mindkét csapat lő gólt opciót favorizálta, ami nekem is tetszik, de végül én az X2 mellett maradtam. Szerinte a „Stoke kétség kívül favorit, de necces. A Millwall jó formáját nem lehet figyelmen kívül hagyni”. Ezért inkább a gólokat favorizálja.

Én szerintem itt van esélye a vendég csapatnak a pontszerzésre, nem engedem magam megtéveszteni az 5-2 után sem, tehát a Millwall formája valóban sokkal jobb. De megtetszett a mindkét csapat lő gólt opció, mert magasabb az oddsa, mint az X2-nek.

Stoke City - Millwall: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp