A magyar és az orosz csapat is elkezdi a menetelését a 2020-as férfi kézilabda- Európa-bajnokságon. A Svédországban rendezett meccsen egyértelmű a cél: meg kell nyerni. Dánia ellen senki sem számol győzelemmel ebben a csoportban, így az fix, hogy az oroszok minket, mi az oroszokat akarjuk verni. Az érdekek ütköznek. Ütközik majd a két csapat is, és az én véleményem, hogy ebből könnyen roncsderbi lehet. A csapatunk olyan, amilyen. Az tuti, hogy a srácokban van akarat, tűz, de azért az is tény, hogy nem ez minden idők legjobb magyar csapata. Ráadásul rossz hír, hogy sem Bodó, sem Lékai nincs a keretben sem, így a jelenlegi legjobb átlövő, és talán nyugodtan mondhatjuk Lékaira, hogy a legjobb magyar játékos, de mindenképp legjobb irányító hiányzik. Ezeknek a spílereknek a hiányát érezni fogjuk, az hétszentség. Szélsőink nincsenek annyira rutinosak, hogy ilyen Jondal-féle statot hozzanak, és nullszögből is gólokat lőjenek. Bánhiditől, Baloghtól szinte hibátlan játék kell, de jönni fog?

Az oroszoknál is akad egy-két hiányzó, de azért ez most erősebb orosz csapat, mint amelyikkel ott kinn a seliben találkoztunk. Annak a meccsnek az össz-góltermése 44 gólt volt, elég nudli. Itt a magyarországi meccsen sem volt sokkal több gól, mindössze 46 esett. É

Én úgy vélem, ez egy elég 'húzós' meccs lesz. Mi persze izgulunk majd, meg az oroszok is, de vélhetően egy semleges néző kevésbé fogja élvezni azt a vergődést, ami a pályán lesz. Nagy Laci azt nyilatkozta, hogy a magyar csapat, és főleg a kezdő sor védekezése rendben, hát legyen így. Ha a védekezés rendben, az már fél siker. A csehek ellen látott támadójáték bőven jó lesz, hogy az under üljön. Szerintem még véletlenül sem lesz 30 közelében egyik fél sem. Nagy a tét, rohanni egyik fél sem igazán fog. Én amondó vagyok, ez az óvatosabb line bőven megfelelő az underezéshez.

Magyarország - Oroszország: Gólok száma - Felett/alatt tipp