Izland - Magyarország

Noha meglepő, de még teljesen reális sanszunk van a továbbjutásra, ami óriási meglepetés lenne. Szedett vedett csikócsapatunk megverte 1 góllal ugyanis az oroszokat, majd remizett a VB címvédő dánok ellen. Izland eközben lesimázta az oroszok elleni meccset, miután meglepte Mikkel Hansenéket.

Így most a dánok nagy Izland drukkerek, ugyanis ha nyerünk Izland ellen, a dánok kiestek a csoportból... Attól viszont nem kell tartaniuk, hogy az izlandiak leadják a meccset, mivel egy esetleges vereséggel nem vinnének tovább pontot a szigetországiak. Ezért nem működik az a teória, hogy kiejtenek egy erősebb riválist, és kéz a kézben mennek tovább velünk...

Az izlandiakat kissé leírták az oddsok alapján az EB előtt, ehhez képest az egyik legkomolyabb teljesítményt tették le az asztalra eddig. Egy szenzációs meccset játszva verték ugyanis a dánokat, majd átgázoltak gyakorlatilag az oroszokon. Eközben mi, úgy érzem, talán az ellenfeleknek köszönhetjük pontjainkat. Az oroszok 3 üreskapus szituban is kapu mellé dobtak... ha csak 2 bemegy ezek közül, már vereség a vége. Nem beszélve Dibirova ziccereiről, vagy a kihagyott hetesekről...

Az izlandiak szerintem nem adnak majd hasonló ajándékokat nekünk, nagyot akarnak robbantani és szeretnének 2 ponttal érkezni a középdöntő csoportba, ahol nagyon kemény feladat vár minden alsó ági csapatra (itt lesznek ugyanis a norvégok és a portugálok, na meg valószínűleg a szlovénok és a svédek).

Szerintem elfogy a magyar lendület, Izland 4 pontot visz tovább. (Dánia pedig besétál mögöttük pont nélkül a középdöntőbe.)

Izland - Magyarország: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp