Olyan magas szorzót kínálnak erre a fogadási opcióra, hogy nem tudtam otthagyni. A bődületes odds hátterében az áll, hogy a liga második legjobb védelméhez látogat a Getafe. A San Mamesben a Baszkok 10 meccsen 4 gólt kaptak, de a 15, összes bajnoki mérkőzésen kapott góljuk is nagyon szép mutatónak számít.

Igen ám, de az Athletic Bilbao január 28-án Tenerifén, tehát a világ végén játszott kupameccset, de még milyet. A meccs elején emberhátrányba kerültek (2. percben), majd háromszor is gólhátrányba kerültek, harmadszor a hosszabbítás utolsó perceiben egalizáltak, majd büntetőkkel továbbmentek. Nem szeretem azt a sablont, hogy fáradtak lehetnek a lábak, de egy ekkora utazás és 120 perc véres küzdelem után jól esne bizonyosan egy kis pihenés a játékosoknak. Hát ebbe fog beleköpni szerintem a Getafe. Emellett azt is lehet látni, hogy a Bilbao formája akadozik. Az utolsó 6 fordulóban nem nyertek (0-5-1), lassan kijelenthető, hogy ők lettek a döntetlenkirályok.

A kis madridi klubot többször nézegettem már, az Európa Ligában nekem nagyon tetszettek, különösen a Krasnodar elleni meccseiken győztek meg. Az oroszok is inkább defenzívebb csapatnak számítanak, mint ahogy a Baszkok. Ezek ellen pedig nagyon megy a Getafe-nak. Akik ráadásul lepasszolták a kupaszereplést is azért, hogy a bajnokságban be tudjanak slisszanni a negyedik helyre, ami már Bajnokok Ligája selejtezőt érne.

Egyszerűen a "mindkét csapat lő gólt" lehetőség túl kecsegtető nekem ahhoz, hogy otthagyjam, pedig nem szeretek spanyol bajnokikra fogadni. Ezen a szorzón viszont vétek lenne nem megjátszani.

Athletic Club Bilbao - Getafe: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp