Megkezdődnek kedd este 8-től a második fordulós mérkőzések is a világbajnokságon. A házigazda Oroszok és az egyiptomi csapat fog megmérkőzni egymással.

Az oroszok egy lehengerlő 5-0-val indítottak a Szaúdiak ellen, míg Egyiptom egy utolsó perces góllal szenvedett vereséget Uruguay ellen. Az egyiptomiak nagy reménysége Salah visszatér a csapatba. Benne van minden reménye egész egyiptomnak, ő a csapat vezére, a csapat sztárja. Remek idényt zárt a támadó, és ezt most megkoronázhatja két (?) jó meccsel.

Ehhez viszont lesz egy két szava az Oroszoknak is, akik mint már említettem simán hozták az első meccsüket. A felkészülési meccsek során nagyon gyengén muzsikáltak a ruszkik, és engem azért annyira ez az első győzelem se győzött meg. Egy nagyon gyenge Szaúdi csapatot láttam, és egy eksztázisban játszó Oroszt.

Ilyenkor szokott jönni aztán a pofára esés. Oroszok se fognak mégegyszer így játszani, mint az első meccsen ebbe biztos vagyok. Hogy mit várok a meccstől? Egyiptomi gólt, gólokat. Azt nem mondom, hogy nyerni fognak, de egy gólt szerezni fognak.

Oroszország - Egyiptom: Gólok száma vendég csapatnál tipp