Jó-jó, valóban Bayern-győzelem várható, de annyira nincs érték benne, hogy én inkább hagytam a tutira játszóknak. Nézzük inkább azt, mi mást lehetne kihozni a meccsből. Én úgy látom, hogy kb. ugyanaz várható ma, mint a tegnapi Bayer Leverkusen-Borussia Dortmund találkozón. Van egy esélyes csapat (Dortmund és Bayern), a másik meg baromira képes meglepni bárkit (Leverkusen és Leipzig). Azt se felejtsük el, hogy a Lepzig nem véletlenül áll ott a tabellán, ahol, és elég nagy baj, hogy a bukik egy első-második helyezett találkozóján ilyen elmért oddsokkal kínálják meg a fogadókat. Én ugyanis nem nevezném azt gödörnek, hogy a Leipzig 2-2-t játszott a Gladbach-al és kétszer kikapott a Frankfurttól (0-2 és 1-3) (mennyire is verte meg ugyanez a Frankfurt a Bayernt? Segítek: 5-1-re...)

Bizonyos szempontból mégis lehet azt mondani, hogy a Lepzig „gödörbe” került, de ez nem a mutatott játék és az eredmények miatt van. Ez a „gödör” dolog kicsit művi nekem: Julius Nagelmann mester maga generálta ezt, amikor arról nyilatkozgat a sajtóban, hogy milyen szar a csapata, és mennyire megelégedettek a játékosok magukkal, nem motiváltak. Én nem látok ebbe bele, de szerintem valamiféle tüzet próbált csiholni a játékosokba a mai mérkőzésre. Épp ezért tartom nagyon veszélyesnek őket, úgy érzem, harapni fognak.

És ugyanúgy harapni fognak a München játékosai is. Való igaz, hogy Hans-Dieter Fink vezérletével úgy tűnhet, megtáltosodtak, szerintem azonban csak annyi történt, hogy újra a játékosok uralkodnak az öltözőben, és ezzel ideig-óráig megy a szekér. Azért a Pokal-ban a Hoffenheim megmutatta, hogy hol lehet megsebezni a Bajor-védelmet, és a Hoffe az én szememben egy mini Leipzig.

Dani Olmo szerintem ezen a meccsen fog berobbanni, és szétfutja a Boateng-Alaba centerhalf párost, akik már annyira megkoptak, hogy rossz nézni őket. Süle most sérült, úgyhogy nincs normális középhátvédje a hazai csapatnak. Simán benne látom a meglepetést a mai derbiben, 1.40 körüli oddson megrakni a Bayernt felelőtlenség. Ellenben a sok gól ugyanúgy megoldás lehet, mint a tegnapi Bayer-Borussia derbin.

Bayern München - RB Leipzig: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp