Aki látta mondjuk a Valencia elmúlt 1-2 meccséből bármelyiket, vagy a Rubi-féle Betist mostanában, mondjuk a Mallorca ellen, az nem nagyon tud belekötni ebbe a tippbe. Tipikusan annyira adja magát, hogy vélhetően nem jön be, de ilyen mellett egy próbát megér. Persze élesben, valódi pénzzel lehet ezt butítani, mondjuk húzni az over 2,5-öt, vagy a 3 over AH-t, de ez sem rossz, sőt szerintem jó!

A Valencia lefőtt az Atalanta ellen a BL-ben, kikapott 4-1-re, átjáróház volt a védelem. Diakhaby és Mangala sok vizet nem zavart, bal szélenrendre ültek az Atalanta támadásai, szét volt kapva a Túria-parti csapat, aztán már spanyol földön a Sociedad is 3-mat vágott a Valencia ellen. Parejo elmondta, hogy fáradtak, mint a kutyák, Celades elmondta, hogy sokan sokkal többet kénytelenek játszani a sérülések miatt, mint optimális lenne, és visszatérve Parejóra, a Sociedad elleni meccs után lehajtott fejjel mondta egy kérdésre a következőt: csak a szokásos, kaptunk a meccs elején egy gólt ... -aztán a többi már jött 'magától' teszem én hozzá. Bár azt hallani, hogy Paulista visszatér (kénytelen lesz), szerintem azért a Valencia védelme így is bőven sebezhető lesz. Mangalának sérülése van, de remélem ő játszik, a tipp szempontjából jó lenne, meg Diakhabyban is bízom, de egyikőjüket Paulista kiszorítja, ha lábra bír állni, kezdeni fog. De Gaya sincs, Florenzi sincs, szélen megint sebezhető lesz Emersonék révén a Valencia.

De a Betis sem a fene kemény védekezéséről híres, Rubi Betisén úgy mennek át, mint a legnépszerűbb gimis csajokon. A Mallorca háromszor kontrázta meg gólt érően a Betist, és játszott 3-3-at. Elöl-hátul gólképes a Betis, és sajátja a sok lap, márpedig ezt a meccset Cordero fűszerezi majd, nála benne 10-12 lap is. Tovább erősíti a tippet, hogy a Betisnél Barta a védelem szívéből eltiltás miatt hiányzik. Én amondó vagyok, mindkét fél próbál a győzelembe menekülni majd, amiből simán összejöhet egy adok-kapok.

Valencia - Real Betis: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp