Elég frankó kis meccsek lesznek a LaLiga mostani fordulójának szombati játéknapján. Mind-mind érdekes lesz, más-más szempontból, talán ez a Granada-Celta Vigo meccs az, ami annyira nem. Mégis tartogat izgalmat, főleg akkor, ha megkínálunk egy-két tippet egy kis pénzmaggal, hátha megfial alapon.

Én úgy vélem, hogy a Granada a bajnokságban sem az EL-es helyekre nem ér majd oda (bár esélye lenne), és kiesési gondjai sem lesznek. Már most 36 egységük van az andalúzoknak, a kiesés ellen küzdők célja a bűvös 40 pont bőven meglesz, raklapnyi meccs van még hátra, egyet-kettőt kell bemákolni.

Viszont ami tény, hogy jövő héten rendezik a Copa del Rey elődöntők visszavágóit, ahol a Granada is érdekelt. Bilbaóban 1-0-ra kikapott, így a visszavágón mindenképp nyerni kéne, de az az 1-0 egy olyan eredmény, amely bőven megfordítható. Idegenben a Bilbao sem annyira acélos, szerintem a Granada most arra a visszavágóra helyezte a fókuszt, el tudom képzelni, hogy a hét közben is már arra a találkozóra készültek, arra videóztak, a Bilbaót elemezték. Mondom, a bajnokságban különösebb feladat már nincs, viszont az a Copa del rey finálé az egy olyan lehetőség, amely egy Granada számára nem minden évben jön szembe. Ráadásul tudjuk, hogy a Real-Atleti-Barca trió elszállt, a döntőben vélhetően a Sociedad lesz a Bilbao vagy a Granada ellenfele, szóval akár meg is lehet nyerni a Király Kupát.

A Celtának viszont nagyon kellenek a pontok, és Aspasék magukra is találtak. Smolov terhet vesz le Aspasról, Rafinha és Aspas kreálhat, és ez működik! A Sevillát megverte a vigói csapat, remizett a Madriddal, és három pontot hozott a Lega elleni kiesési rangadón, miközben a Lega a meccs 3/4-ed részét emberelőnyben játszotta le. Egyben van most a Vigo, ha a Granada nem ad bele 100%-ot (és nem fog), akkor itt a Celta nem kap ki. Hogy nyer-e, azt nem tudom, épp ezért maradok a DNB-s Celta sikernél.

Granada CF - Celta Vigo: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp