Nagyon erős lesz a vasárnapi program a sportrajongók számára, United-City, Darts UK Open, UFC, Clippers-Lakers, és akkor még nem említettem a Betis-Real Madrid meccset. Nálam füstölni fog a távirányító, de a fő csapásvonal mindenképp a Betis-Real lesz.

Egyébként a Betis is Real, azaz királyi csapat, remélem a meccs is az lesz. Miért is ne lenne, idén a Betis az a csapat, amelynek a meccseit kár kihagyni, ha az ember szórakozni akar, és főleg kár kihagyni, ha otthon játszik villanyfényes meccsen egy 'nagy' ellen. A Barca elleni 2-3 is kielégített minden igényt, gólok és lapok is voltak dögivel, a Mallorca elleni 3-3 is nemrég pénteki meccseket meghazudtoló volt. Utolsó 8 hazai Betis-meccsből 8 volt overes 2,5-ös line mellett. Ez az a csapat, amely otthon overre kényszerítette a Bilbaót és az Atletico Madridot is, az meg nem semmi! Ha Fekirrel áll fel a Betis, ott van támadójáték, miközben hátrafelé menetben nagyon gyenge a Betis, a Mallorca szétkontrázta a sevillai együttest, hát akkor gondoljunk bele, hogy a Real mit csinál majd. Vinicius, Bale, Marcelo vagy Mendy, széleken össze lehet kuszálni a Betist.

Tudni kell az andalúz csapatról, hogy igazi lapmágnes egy csapat, ráadásul ami már tény, José Luis Gonzalez Gonzalez fújja a meccset, legutóbb villanyfényes Betis-meccset a Getafe ellen tolt, ott kegyetlen lapesőt rendezett, de a Betis-Barcán is potyogtak a lapok. Itt is lesznek lapok, de az fix, hogy gólok is. Fekirék otthon mindenkinek neki mennek, aztán csak a jó Isten tudja, hogy az épp adott meccsen túlrúgja-e ellenfelét a zöld-fehér-mezes együttes. Ennek a Betis-nek tényleg mindegy, élcsapat vagy kiesőjelölt az ellenfél, bekkelős vagy nyílt focit játszó, ezek mindenkivel overeznek. Az utsó 3 Betis-Real Madrid párharc gólátlaga 6.0, nekem most a tipphez 4 gólocska is elég. Aztán ha ezen a nem akármilyen meccsen túl lesz a Betis, hétfőtől készülhet a sevillai derbire, március 15-én, este 21 órától Sevilla-Betis, hát ez sem tűnik rossz programnak. Aztán, ha netán a Real Madrid és a Sevilla is megcsapja Fekiréket, akkor már a kiesés szele is megcsapja Rubiékat.

Real Betis - Real Madrid: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp