Nem értem ezt a szorzót, a bukik nem nézték az első mérkőzést? Az MTK győzelem oddsa 4.75-ről indult, most már ugyan korrigálták azt, de még mindig 3.00 körül mozog. Magát a tippet az egyik internetes hírportál cikke inspirálta, azt olvastam el, mivel én magam is kb. 5-10 percet néztem belőle, inkább a Bayern München meccsét választottam. A cikkben a következő mondatok hangoztak el: „Az MTK elég ügyesen játszott a mezőnyben, néha már-már megalázónak is tűnt, így Michael Boris edző lényegesen elégedettebb lehetett. Főleg a széleken tudtak folyton elszaladni az MTK-sok, de utána már nem sikerült normálisan berakni a labdát üres lábra. A MTK-gól viszont nem jött össze kapu torkából sem, pedig nem szólhatott volna semmit a Honvéd, ha 5-0 az állás a vége felé. Ráadásul még egy kezezés miatti büntetőt sem adtak meg nekik, ami pont a melegítő MTK-cserék orra előtt történt, azt hittem, be is szaladnak a pályára. Sőt, a végén még olyan szerencsésen pattant egy összerúgás után a labda George-hoz, hogy teljesen egyedül került a kapussal szembe. Csak erősen ballábas lehet, mivel a másik lábával kellett rúgnia és jobbal csak belebikázott egy nagyot, pont Varga kapus fejének mértani középpontjára célozva.” Rúgott az MTK egy gólt rögtön a 2. percben, de az eszetlen lesen lévő csatár egy egyébként is kapura tartó labdába még beleért.

Mi változhatna meg három nappal később? Akkor érteném ezeket a szorzókat, hogyha a Budapesti Honvéd a saját fanatikus tábora előtt lépne fel, és a játékosok vért innának a meccs előtt. De ilyen nincs! Mi volt feltűnő még a meccsen: „Pisont tíz ember helyett irányított már a kis edzői zónájából, a második félidőben volt pár pillanat, amikor nem lett volna meglepő, ha ott helyben felrobban. Gyerekek, beszéljétek meg! - érvelt többször meglepően visszafogott szavakkal Tujvel kapus is az alkalomadtán szerencsétlenkedő védőinek. Aminél azért sokszor korhatárosabb figyelmeztetéseket is szoktak adni a kapusok a hibázó védelemnek, nem véletlen, hogy a tévéközvetítésekben kevésbé szeretik ezt bemutatni.”

Ebből az következik, hogy ezt a soknyelvű, nemzetközi csapatot nem képes irányítani Pisont Pityu, nála nagyobb kaliberű edző kell a Honvéd élére. Érzik ezt a játékosok is, de a „legnagyobb királyt” nem szabad megbántani! Mégha Pisont Pityu képes is lenne egy megfelelő taktikát kidolgozni a visszavágóra, a játékosai nem értik meg őt!!! Azt gondolom, három nap alatt nem fordul meg a világ, nem lesz rossz formából jó forma, nem lesz motiválatlanságból tüzesen harcoló csapat. Az MTK simán behúzhatja a meccset, még ha az új Puskás Stadionban is rendezik azt.

Budapest Honvéd FC - MTK Budapest: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp